Boa predstavila i treći live spot s koncerta u Tvornici – “Za vezu je potrebno dvoje”
20. ožujka 2018.
Music Box (10280 Članci)
Podijeli

Boa predstavila i treći live spot s koncerta u Tvornici – “Za vezu je potrebno dvoje”

Nakon dva službena spota za kultnu pjesmu „Tako lijepa” i velikog hita grupe Boa „Stup od soli” , stiže i treći spot za pjesmu „Za vezu je potrebno dvoje“ , koji je snimljen na velikom koncertu u Tvornici kulture prije skoro godinu dana.

U sastavu Mladen Puljiz – vokal, Petra Oreč – vokal, Zvonimir Bučević Buć – bas, Slavko Remenarić – gitara i Dražen Sholtz – bubnjevi,  Ivan Čačić – klavijature, te su večeri podigli atmosferu do usijanja  i vratili publiku u prošlost te oživjeli slavne trenutke svoje bogate karijere

„Pogledajte premijerno video, snimljen live u Tvornici prošle godine na slavljeničkom koncertu, za pjesmu „Za vezu je potrebno dvoje“. To je inače zabilježeno na CD-u i Blu-Rayu u izdanju Menarta. Svoju premijeru pjesma je doživjela na albumu „Govor tijela“ iz daleke 1983. godine koji je snimljen u Švedskoj.“ – izjavili su Zvonimir Bučević Buć i Mladen Puljiz.

U prepunoj Tvornici kulture u Zagrebu 25.3.2017. godine, grupa Boa održala je slavljenički koncert povodom 35 godina svog rada i izdavanja prva dva legendarna albuma koji su objavljeni 1982 godine Zahvaljujući kompaniji Croatel, koncert je snimljen u audio i video formatu s 14 kamera koje su bile postavljene po cijeloj Tvornici, a cijeli je koncert snimljen u 4K UHD rezoluciji.

Foto: Antonija Zrinski