Kruder & Dorfmeister prvi put u Hrvatskoj!
22. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Kruder & Dorfmeister prvi put u Hrvatskoj!

Jedno od najvećih imena elektronske plesne glazbe, ikone devedesetih godina prošlog stoljeća, kumovi downtempo glazbenog žanra te osnivači legendarnog G-Stoned Recordingsa – Kruder & Dorfmeister po prvi put stižu u Hrvatsku!

Za svoj premijerni nastup 4. kolovoza, kojim ujedno slave i 25 godina postojanja, Peter Kruder i Richard Dorfmeister odabrali su jedinstvenu lokaciju – tvrđavu Sv. Mihovila u Šibeniku. Na najljepšu pozornicu Jadrana dolaze uz pratnju tima vizualnih umjetnika s kojima će nas povesti na četverosatnu audio-vizualnu vožnju. Nastup u Šibeniku je ograničen za tisuću najvjernijih ljubitelja ovog genijalnog austrijskog glazbenog dvojca koji će tom prilikom izvesti neke od svojih najvećih hitova poput High Noon, Black Baby, In Deep Shit, Trans Fatty Acid i mnoge druge.

Toplo, duboko i eklektično s primjesama jazza, funka, soula, reggaea i hip-hopa, K&D zvuk promijenio je percepciju elektronske glazbe. Remiksirali su velikane kao što su Depeche Mode, Madonna, Roni Size, Gotan Project. Kompilacijski album DJ-Kicks za label K7 označio je prekretnicu za K&D; od heroja undergrounda postali su kritički hvaljeni i medijski eksponirani producenti i DJ-i, s bazom obožavatelja koja se iz Europe proširila na cijeli svijet.

Sljedeća kompilacija K&D Sessions postala je globalni bestseller, s više od milijun prodanih primjeraka, a danas se smatra jednim od albuma koji je definirao zvuk devedesetih godina prošlog stoljeća.

Organizatori Collage u suradnji s Tvrđavom Kulture Šibenik su se prošlogodišnjim rasprodanim nastupima Gregory Portera, Philippe Cohen Solala, GusGus i Kevina Yosta pozicionirali kao bitna karika brendiranja grada Šibenika i cijele županije u nezaobilaznu turističku i glazbenu destinaciju.

Ograničen broj Early Bird ulaznica je u prodaji od 22. ožujka do 10. travnja preko sustava Entrio, po cijeni od 199 kn.

Od 10. travnja do 10. srpnja cijena ulaznice na navedenim prodajnim mjestima iznosit će 240 kuna. Nakon 10. srpnja cijena ulaznice iznosit će 280kn.