Ana Ćurčin s bendom sljedeći tjedan u Tvornici!
24. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Ana Ćurčin s bendom sljedeći tjedan u Tvornici!

Sjajna kantautorica Ana Ćurčin s bendom The Changes 29. ožujka stiže u Zagreb, a koncert će se održati u Tvornici kulture. Vrata se otvaraju u 20:30, a koncert će krenuti u 21:30 sati.

Ana Ćurčin je rođena u Bagdadu, odrasla u Moskvi i koja živi i radi u  Beogradu. Njezina glazba je nježna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluesom. Ana aktivno svira od prosinca 2012. godine, nastupa solo ili s bendom, a njenu glazbu publika je mogla čuti u Srbiji, regiji i širom Europe. Sudjelovala je na prestižnom Waves Festivalu u Beču, kao i na festivalu MENT u Ljubljani.

Početkom 2015. godine otvorila je novu sezonu koncerata u Studiju 6 Radio Beograda i predstavila publici novi bend. U siječnju 2016. godine Ana Ćurčin objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom “Sketches of Belonging”, a prva dva singla, za koja su snimljeni i video spotovi, su pjesme “Remain Calm” i “Unknown”. Veliku pažnju javnosti Ana Ćurčin izazvala je suradnjom s tradicionalnim Ansamblom Kolo i pjesmom “Lastavice, lasto” koja je objavljena krajem ljeta prošle godine.

Početkom 2018. su jedini bend iz Srbije koji sudjeluje na Festivalu Eurosonic Noorderslag u Nizozemskoj. Ana & The Changes su Goran Antović, Marko Cvetković, Marko Benini i Ana Ćurčin.

Ulaznice za zagrebački koncert u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 35 kuna, dok će na dan koncerta upad biti 50 kuna.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • entrio.hr