Pogledajte aftermovie prošlogodišnjeg i pripremite se za ovogodišnje izdanje Moondancea
26. ožujka 2018.
Music Box (9471 Članci)
Podijeli

Pogledajte aftermovie prošlogodišnjeg i pripremite se za ovogodišnje izdanje Moondancea

Moondance festival je objavio službeni aftermovie petog izdanja na tvrđavi Kamerlengo u Trogiru, a uskoro će biti održane i brojni regionalni promo partyji!

Na prošlogodišnjem izdanju pred brojnom publikom iz cijeloga svijeta nastupili su Oscar Mulero, Ben Sims, Jonas Kopp, Psyk, DJ Deep, Robert Hood i drugi, kao i regionalni DJ-i (Forest People, Avoid, Petar Dundov, Jan Kinčl…). Šesto izdanje Moondance festivala bit će održano od 9. do 11. kolovoza 2018. godine na trogirskoj kuli Kamerlengo.

Festival će predstaviti neke od najboljih svjetskih i regionalnih DJ-a, live izvođača, video artista, kao i glazbenih predavača. Tijekom Moondance vikenda nastupiće više od 40 izvođača, a za sada su potvrđeni nastupi nekoliko headlinera (KiNK, Francesco Tristiano i Eduardo De La Calle), kao i regionalnih imena (Forest People, Skeptik, Ivan Komlinović).

Moondance festival predstavlja egzotični spoj elektronske glazbe, video umjetnosti, edukacije i zabave pa se pažljivo biranim line up-om, high-end produkcijom i jedinstvenim ambijentom srednjovjekovne kule Kamerlengo nametnuo kao vodeći underground techno festival i izvan regije.

Uskoro će biti održani brojni “Road 2 Moondance” promo partyji poput one u zagrebačkom klubu Boogaloou gdje će, između ostalih nastupiti Ben Sims i Tyree Cooper, te partyji u primoštenskoj Aurori s Oliverom Deutchmanom.

Regionalne ulaznice za šesto izdanje festivala, koji je prošle godine osvojio nagradu “Ambasador” za najbolji hrvatski festival i najbolji novi Label, možete nabaviti putem web stranice www.ticketshop.hr po cijeni od 249 kuna.