#svježasrijeda: Poslušajte EP izdanje “Nadine” pjevačice Girls Alouda Nadine Coyle.
28. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda: Poslušajte EP izdanje “Nadine” pjevačice Girls Alouda Nadine Coyle.

Jedna petina all-girl skupine Girls Aloud – Nadine Coyle predstavlja EP izdanje, naslova „Nadine“, na kojem je produkcijski surađivala s Brianom Higginsom i njegovim timom Xenomania.

Spomenuti pop alkemičar, Brian Higgins, surađivao je s Nadine i za vrijeme njenog boravka u skupini Girls Aloud, u sklopu koje je svojevremeno izgenerirala čak 21 Top10 singl u Velikoj Britaniji te prodala više od 6 milijuna primjeraka albuma.

Pop skupina djelovala je od 2002. godine, pa sve do 2013. godine, a svima su dobro poznati njihovi hit singlovi „The Promise“, „Call The Shots“, „Love Machine“, „Sound Of The Underground“,… Nadine Coyle, iako nije u kontaktu s ostatkom skupine, ostala je u kontaktu sa spomenutim producentom koji, čini se, još uvijek ima recept za stvaranje hit singlova i pomicanje granica pop glazbe. Zajedničkim snagama Brian i Nadine prošle su godine objavili pjesmu „Go To Work“, kao i prateći videospot.

Prije svega par dana objavom novog EP izdanja Nadine je obradovala fanove s 4 pjesme, među kojima je i obrada hit singla JP Coopera – pjesme „September Song“.

Hrvatskoj publici EP izdanje „Nadine“ dostupno je u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

Rubriku #svježasrijeda Music Box realizira uz pomoć Universal Musica Hrvatska, a cjelokupnu playlistu dosadašnjih i aktualnog izdanja pronađite na Deezeru: