Bruto Geto po prvi put gosti Akustike u Rockmarku
29. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Bruto Geto po prvi put gosti Akustike u Rockmarku

U utorak, 10. travnja, na pozornicu zagrebačke glazbene knjižare Rockmark, u sklopu novog izdanja Akustike, po prvi put će stati skupina Bruto Geto – i održati svoj prvi akustični nastup!

Skupina djeluje nešto više od pola godine te su se do sada predstavili kroz tri autorska singla – “Ruke u zrak”, “Rekli su ti” i “KoTuKoga”, nastalih pod producentskom palicom Luke Tralića Shota. Osim zvukom i necenzuriranim tekstovima pjesama, pažnju javnosti su zaokupili i šarolikim (re)akcijama na aktualna i interesantna događanja – jedno od njih svakako je zamijećeno otvoreno pismo gospodinu Huljiću, s pozivom za financiranje videospota. Odgovor je nažalost bio negativan, ali tko pita ne skita.

Sa svakim svojim nastupom priredili su koncertni kaos, a velike su šanse da okupljenu publiku isto čeka i na Akustici u Rockmarku. Bit će ovo prva prilika čuti i vidjeti ih u akustičnom izdanju, a da nestrpljivo iščekuju taj nastup, potvrdili su i oni sami: “U aranžiranju akustičnih verzija pronašli smo svoje naličje, odnosno alter-ego i sviđa nam se što čujemo. Dobili smo priliku da rakuni skinu maske i pozovu sve na ugodno obiteljsko druženje u Rockmark.”

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Foto: DB Photography