Marin Ivanović Stole objavio novi album “Sve su to rime”
25. rujna 2021.
Music Box (10946 Članci)
Podijeli

Marin Ivanović Stole objavio novi album “Sve su to rime”

“Sve su to rime” novi je studijski album Marina Ivanovića Stoleta, kultne figure hip-hop scene.

Prepoznatljiv flow, vrhunski beatovi i gosti kao što su NeredHiljson Mandela i Marchello pečat su novom Stoletovom albumu koji je od danas dostupan na svim streaming platformama, a u službenoj prodaji će se naći od petka, 1. listopada.

Stoka je od samih svojih početaka spreman za rat, danas on nosi legacy jednog od najboljih i najtvrđih repera u regiji. Dosad je objavio jedan album s Neredom, kultni “Spremni za rat” te šest solo albuma. “Idemo dalje, moderno, catchy, jer u trapu sam novi, povjerenje moram steći, slušaj ovo brate, ovo sve rane ti liječi”, reda rime Stole u pjesmi “Trap”, prvom singlu kojim je najavio novi studijski album. No, neka vas ne zavarava naslov pjesme jer Stole ostaje i dalje dosljedan svom flowu.

“Čuvari grada” su pjesma koja otvara album, posveta je to njegovom gradu. “Ljubav prema Zagrebu već je opjevana kroz desetak mojih singlova, ali ova je specifična jer sam dobio podršku naših čuvara grada, BBB-a”izjavio je Stole. Na albumu se nalazi dvanaest pjesama, od aktualnog singla u suradnji s Hiljsonom Mandelom “Bog zna, preko divne posvete supruzi u pjesmi “Ljubav mi je Jasna” pa do pjesme koja zatvaralbum, a dobro je poznajete – “Za grad koji imam rad”.

Album za koji sjajno likovno oblikovanje potpisuje Hrvoje Herceg (Studio 268) u službenoj će se prodaji naći od petka, 1. listopada. Službena koncertna promocija zakazana je za 15. listopada u klubu Aquarius, a karte nabavite putem sustava Entrio.