Jarun i ove godine mjesto vrhunskog provoda uz #WELOVESOUND festival
29. ožujka 2018.
Music Box (11092 Članci)
Podijeli

Jarun i ove godine mjesto vrhunskog provoda uz #WELOVESOUND festival

Čarobni zagrebački festival #WELOVESOUND, kako su ga nakon prvijenca prošle godine nazvali mnogi posjetitelji, najavljuje ovogodišnje izdanje za 2. lipnja na velikom jezeru Jarun.

Koncept ovog festivala je sinergija vrhunske urbane glazbe i kvalitetnog zvuka, više osjetilno iskustvo daje i samo prostorno uređenje koje nas vodi na novo nezaboravno putovanje. Objavljeno je i prvo veliko ime, a to je Ricardo Villalobos koji ima posebno mjesto na svjetskoj sceni elektroničke glazbe. Poznat po svojim osebujnim DJ setovima, koji se mogu definirati samo kao vožnja kroz razne žanrove elektronike ali i razne vremenske periode. Mnogim DJ-ima i producentima diljem svijeta Ricardo predstavlja vječnu inspiraciju, a posjetiteljima nezaboravno iskustvo uživanja u kvalitetnoj glazbi. Uz Ricarda Villalobosa nastupit će i nekoliko poznatih svjetskih DJ zvijezda, ali i talentiranih domaćih snaga čija imena ćemo saznati uskoro.

Jezero Jarun, njegov južni dio kod rukometnih igrališta na pijesku, idealna je nova lokacija okružena zelenilom, a opet dostupna sa svih strana i sa svim prijevoznim sredstvima. Posjetitelje će od ulaska na jezero Jarun voziti i mini autobusi. Festival ove lipanjske subote počinje u 19 sati sa zalaskom sunca i na ovoj lokaciji traje do 5 ujutro. Željnima daljnjeg plesa i provoda na raspolaganju je after party u legendarnom zagrebačkom klubu The Best.

Festival #WELOVESOUND održava se u suradnji s Gradom Zagrebom. #WELOVESOUND organizira iskusna ekipa koja stoji iza Sonus festivala, drugu godinu zaredom proglašen najboljim festivalom u Hrvatskoj, ali i jednom od najboljih svjetskih festivala, koji godinama na Pag dovodi desetke tisuća mladih željnih dobre zabave. Uz vrhunske DJ-e i produkciju koja ostavlja bez daha, festival koji od prošle godine širi dobre vibracije ucrtao je Zagreb na kartu najpoželjnijih party destinacija u lipnju.

Trenutno su u prodaji early bird ulaznice po povoljnijoj cijeni i dostupne su putem web stranice festivala.