Tajanstveni duo Nipplepeople stiže u Rijeku!
29. ožujka 2018.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Tajanstveni duo Nipplepeople stiže u Rijeku!

Electro-pop duo Nipplepeople dolazi u riječki Pogon Kulture 20.10. u organizaciji Incognito Agencyja.

Maskirani dvojac slobodno može 2017. godinu proglasiti svojom. Fantastična obrada stare pjesme Zdenke Kovačiček «Frka» jedna je od najuspješnijih pjesama sezone zahvaljujući kojoj su našli put do radijskog etera, kako onog mainstream, tako i alternativnog, ali i do brojnih klubova i festivala u regiji. U vrijeme kada zdravi pop s ovih prostora zapravo oskudjeva kvalitetnim pjesmama Nipplepeople su se uspjeli nevjerojatnom lakoćom uzdignuti daleko iznad ostalih.

Jedan od popratnih efekata «Frke» je, dakako, i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus publike. Počevši od debitantskih «Sutra» i «Broj», preko «Bolji» i «Ne volim te», pa do sjajnog «Balkan Expressa» i naposlijetku #1 pjesme 2017.. Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom ne napravili niti jedan krivi korak. Sad je naposlijetku došlo vrijeme za još jedan ozbiljan pomak naprijed. Bend će u subotu, 20. listopada napasti Pogon Kulture najvećeg riječkog kluba na koncertu koji će biti nastavak dominacije i u 2018. godini.

Ulaznice za koncert su u prodaji u Dallas Music Shopu Rijeka (Splitska 2a) po cijeni od 60 kn koja će biti na snazi do 27. travnja. Od 28. travnja do 19. listopada za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn, a ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta – 80 kn. Ulaznice su u prodaji i u sustavu Entrio po cijeni od 70 kuna.

Foto: Karla Matulina