Stone Temple Pilots, Bush i The Cult zajedno na “Revolution 3” turneji
2. travnja 2018.
Nikola Knežević (2609 Članci)
Podijeli

Stone Temple Pilots, Bush i The Cult zajedno na “Revolution 3” turneji

Tri legendarna rock benda, Bush, The Cult i Stone Temple pilots, zajedno će ove godine na turneju pod nazivom “Revolution 3”, objavio je u ponedjeljak, 2. travnja Live Nation Entertainment.

Turneja će se sastojati od 20gradova i naravno da neće uključivati Europu. Počinje 18. srpnja u Nashvilleu,  a završava 2. rujna u Phoenixu. Ulaznice kreću u prodaju 6. travnja u 10 sati po američkom vremenu.

Na turneji “Revolution 3” ova tri multiplatinasta benda stvorit će nezaboravnu glazbenu noć, te će nastupati na svakom koncertu u drugačijem rasporedu. Obožavatelji mogu očekivati duge setove koji će sadržavati njihove najveće hitove koji su zabavljali nekoliko generacija.

Po prvi put će stati na pozornicu u utorak, 3. travnja u Los Angelesu kako bi proslavili ovu veliku vijest.

“Tijekom svih ovih godina DeLeo braću smatram bliskim prijateljima. Cijenim njihovu izvrsnost u glazbi i glazbenu kolegijalnost te ludi smisao za humor”, rekao je Billy Duffy iz The Culta. “Radujem se ovoj nevjerojatnoj turneji znajući da ćemo svi zajedno dijeliti pozornicu i uživati”.

“Velika mi je čast i užitak što ću provesti ljeto s gospodom iz The Culta i Busha”, rekao je Dean DeLeo iz Stone Temple Pilotsa dodajući kako je riječ o dva velika benda, ali i velikim prijateljima, a kada su svi zajedno na jednom mjestu “osjećaj je još bolji”. “Vidimo se uskoro”, dodao je.

“Bit će ovo super ljeto sa STP-om i The Cultom, dva benda koja su glavni krivac za velike rock pjesme. Vidimo se”, rekao je Gavin Rossdale, pjevač Busha. 

Podsjećam,  The Cult smo imali prilike gledati u Zagrebu prošle godine gdje su uz njih u dva dana spektakla na otvorenom na Šalati nastupili i Prophets of Rage, House of Pain i druge.

Foto: Nikola Knežević