PREMIJERA: Lucas predstavlja novi zvuk u novom singlu “Poljubi me”
5. travnja 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Lucas predstavlja novi zvuk u novom singlu “Poljubi me”

Punim imenom, Lukša Đuraš – LUCAS, kantautor je iz Dubrovnika, u izdanju glazbene diskografske kuće Menart  kreće s prvim službenim singlom, pjesmom “Poljubi me”. Za pjesmu je paralelno snimljen i video spot.

Ova pjesma pronaći će svoje mjesto na albumu prvijencu koji je u pripremi i nasloniti se na ljubavnu tematiku, te kao takav, zaokružiti ljubavnu priču koju nam priča Lucas.

Lucas je rođen i odrastao u Dubrovniku, gdje završava glazbenu školu za klavir i udaraljke. Od djetinjstva postaje veliki pobornik glazbe te se pridružuje glazbenim sastavima kao profesionalni klavijaturista i pjevač. Svoje dugogodišnje glazbeno djelovanje usmjerava, kako na domaćem, tako i na stranom tržištu.

U samim počecima svoje glazbene karijere, Lucas je ostvario niz značajnih nastupa na festivalima, a pjesme “U tebe vjerujem” i “Priznaj mi”, donijele su mu i prve nagrade kao priznanje za veliki trud, te odličan izvođački i skladateljski rad.  Pjesmom “Nikada više”  koja odlično prolazi kod publike ispunjava još jednu glazbenu stranicu. Uslijedile su pjesme“Nakon ljubavi”, i “Sve što osjećam” s kojom se Lucas predstavio na Šibenskom festivalu 2013. godine,  a  s pjesmom, “Zaljubljen”, otišao je do samog finala festivala  Karlovačko RockOff 2015. godine.

Surađivao je s mnogim stranim glazbenicima, te tako stekao bogato  glazbeno iskustvo i zrelost. Nakon dugogodišnjeg rada u studiju, kreće sa svojim prvim službenim singlom, pjesmom “Poljubi me”, u suradnji s glazbenim producentom Guidom Mineom i pod okriljem svoje glazbene  diskografske izdavačke kuće Menart, započinje jednu, potpuno novu, predivnu glazbenu priču.