Zorica Kondža “The Voice” nakon proslave 30 godina karijere dolazi u Boogaloo
11. travnja 2018.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Zorica Kondža “The Voice” nakon proslave 30 godina karijere dolazi u Boogaloo

Zorica Kondža legenda hrvatske glazbene scene, splitska diva jedinstvenog glasa, zbog kojeg je dobila nadimak „The Voice“, a koja je nedavno proslavila 30 godina glazbene karijere priprema nam dosad neviđenu rock poslasticu u poznatom zagrebačkom klubu Boogaloo u petak, 25.5.2018. s početkom u 21 sat.

Zorica Kondža je hrvatska pjevačica poznata po svojim iznimnim vokalnim sposobnostima i velikom rasponu glasa. Prije samostalne karijere ostala je zapamćena kao vokal grupe Stijene gdje je mogla izraziti svoju rokersku stranu. Nastupila je i na Dori i raznim drugim festivalima, a tijekom svoje bogate karijere osvojila je veliki broj nagrada i priznanja publike i kritike. Zoricu odlikuje glas velikog raspona, za koji neki glazbeni znalci kažu da je “najbolje sačuvana tajna hrvatske pop glazbe”. U njemu se spajaju mediteranski temperament s modernim tokovima poput soula, bluesa i rock and rolla. Na festivalima je redovito osvajala razne nagrade pa se tako izdvajaju brojna prva mjesta po odluci stručnog žirija, ali i publike.

Njezin glas prepoznat je i izvan granice Hrvatske. U Dresdenu je u Njemačkoj 1984. godine osvojila prvu nagradu stručnog žirija, a istu tu nagradu dobila je i u Pragu u Češkoj sljedeće godine. Nakon svega što je dala hrvatskoj glazbi, 2015. godine dobila je Status Hrvatske glazbene unije za izniman doprinos hrvatskoj glazbi, što je zasigurno bila najveća potvrda njenog glazbenog statusa i vrijednosti. Danas ima kultni status dive pa je pod imenom “La diva” i ostala zapamćena među glazbenim krugovima.

Stoga će koncert u Boogaloo klubu biti prava prilika da još jednom čujemo njezine vokalne sposobnosti i veliki broj hitova kojima je obilježena njezina karijera. Posebni gost koncerta je Tedi Spalato.

Cijena prvih 100 ulaznica za koncert iznosi 80 kuna. Nakon toga u pretprodaji možete kupiti ulaznice za parter po cijeni od 100 kuna koje će na dan koncerta biti 30 kuna skuplje. Cijena VIP ulaznice je 160 kuna.

Foto: Igor CC Kelčec