Otvoren natječaj za nastup na singer/songwriter Exposure Music Festivalu u Velikoj Gorici
12. travnja 2018.
Music Box (11025 Članci)
Podijeli

Otvoren natječaj za nastup na singer/songwriter Exposure Music Festivalu u Velikoj Gorici

Udruga “Izlaz” i Pučko otvoreno učilište Velika Gorica pčozivaju sve zainteresirane singere/songwritere da se prijave na natječaj za nastup na 6. izdanju međunarodnog singer/songwriter open air festivala, Exposure Music Festivala 2018.

Ove godine festival će biti održan 15. i 16. lipnja u Velikoj Gorici.

Prijaviti se može svatko tko je autor skladbi koje izvodi i živi bilo gdje u svijetu. Na festivalu autor mora izvesti minimalno 5 pjesama u trajanju više od 3 minute. Kantautor/ica može nastupiti u pratnji maksimalno jednog instrumentaliste. Svatko ima jednu pozornicu i može koristiti jedan instrument.

Prijava treba sadržavati:
– Ime i prezime, grad, državu.
– Tri pjesme u mp3 formatu ili linkove za YouTube, Soundcloud, MySpace, Facebook ili gdje god se može preslušati vaše autorsko djelo
– Kratku biografiju (ne više od jedne A4 stranice)
– Fotografiju (osobni portret) bilo kojeg formata (bit će korištena za promociju, pa izgledajte cool! )
– Popis posebne opreme koja vam je potrebna na pozornici
– Bilo koje dodatne informacije (Ukoliko imate izdavača, a isti propisuje posebne uvjete oko vaše izvedbe te informacije treba obavezno istaknuti u prijavi)

Prijave treba poslati na exposuremusicfestival@gmail.com (ne zaboravite tražiti potvrdu primitka). Rok prijave je subota, 28. travnja. Žiri festivala izabrati koji će kantautori/ce nastupiti 15. i 16. 6.2018 u Velikoj Gorici, a objavu izabranih izvođača možete pronaći u utorak 1.5.2018. na njihovoj službenoj Facebook stranici. Ukoliko ste izabrani organizator će vas kontaktirati dan poslije, a ukoliko ne stupe u kontakt do 3.5.2018. organizatori će smatrati da je izvođač odustao od nastupa.

BITNA NAPOMENA:
Ukoliko budete izabrani za nastup na festivalu svi troškovi koji uključuju spavanje, hranu, piće i prijevoz će biti pokriveni/refundirani od strane organizatora festivala.

FESTIVAL OMOGUĆILI:
Udrega IZLAZ
POVUG – POU Velika Gorica
Grad Velika Gorica
Ministarstvo Kulture
Turistička zajednica Velike Gorice

Glavni medijski pokrovitelj je Music Box.