Kim Verson pjesmom “Ne posustani” najavila novi studijski album
17. travnja 2018.
Music Box (4827 Članci)
Podijeli

Kim Verson pjesmom “Ne posustani” najavila novi studijski album

„Ne posustani“ je najavni singl albuma „Vrati mi moj svijet“ mlade glazbenice Kim Verson.

Vrlo emotivna, a opet motivirajuća skladba donosi jednostavnu poruku koja nam svima često zatreba, a ta je da vjerujemo u sebe i u toj vjeri pronađemo snagu u teškim životnim trenucima. Također nas podsjeća da trebamo vjerovati u svoje snove te da se za njih, usprkos teškoćama, trebamo boriti. U ovoj skladbi Kim Verson potpisuje glazbu i tekst. Aranžman i produkciju potpisuje Dejan Orešković, a klavir je odsvirala talentirana Iva Bardun

Kim je osmislila i scenarij za istoimeni spot čiji redatelj je Josip Ninković. “Na snimanju je bilo zanimljivo, ali moram priznati da sam se smrznula. Snimali smo u predivnim Rastokama koje su posebne zbog svojih slapova i ta se lokacija jako lijepo uklopila u priču. Ostale scene snimali smo u predivnoj drvenoj kućici u sklopu Etno Parka Zagreb i u Samoboru.“, otkriva Kim o snimanju spota.

Motivirajuće poruke iz pjesme, koje u spotu šalje u boci, simboliziraju nadu i vjeru u sebe. Mlada glazbenica se nada da je pjesmom dočarala pozitivnu energiju koju i sama osjeća.

„Vrati mi moj svijet“ drugi je album mlade glazbenice Kim Verson. Važna godina za njegov nastanak je 2015-ta koja predstavlja veliku  prekretnicu i jedan sasvim novi, drugačiji smjer, kojim je Kim Verson krenula. Naime tada je, nakon suočavanja s preprekama na svojem putu, nastala njezina prva autorska pjesma “Vrati mi moj svijet.“ „U tom trenutku imala sam veliku potrebu izraziti se i kao autorica te iznijeti svoje misli i osjećaje, a inspiracija mi je dolazila spontano. Ova pjesma me obilježila ne samo zato što je bila prvi ulazak u autorske vode već i zato što govori o nostalgiji za djetinjstvom, za svime što sam prošla, o mojim počecima. Zbog toga sam ovaj album odlučila nazvati upravo po toj pjesmi.“ , dodaje o albumu Kim Verson.

Za svoj drugi album mlada glazbenica kaže: „Sretna sam što je napokon došlo vrijeme objavljivanja mog drugog studijskog albuma na kojem sam dugo i predano radila sa dobrom ekipom. Ponosna sam što sam autorica većine pjesama, a to su “Vrati mi moj svijet“, “Krila ljubavna“, “Ptica“, “Čista ljubav“, “Ne posustani“ i “Nismo uzalud ovom cestom hodali“ na kojoj gostuje moj kolega Bojan Jambrošić“.

Od samih početka surađivala je s glazbenim profesionalcima kao što su Ante Pecotić i Miroslav Lesić-Lesique čije se pjesme nalaze i na ovom albumu te sa sjajnim producentima – Dejanom Oreškovićem i Silvijem Pasarićem.

Ostvarila je i suradnju s poznatim saksofonistom Igorom Geržinom u pjesmi “Sve što sada trebam.” Nakon prvog albuma “Vjeruj u snove“ 2010. godine koji je vrlo dobro prihvaćen, došlo je vrijeme za novo poglavlje u njezinoj karijeri gdje se glazbenoj publici predstavlja kao kantautorica.

Foto: Josip Ninković