Pjesma Damira Kedže i Zsa Zsa “Sve u meni se budi” dobila odličan remix i novi videospot
7. srpnja 2017.
Music Box (7444 Članci)
Podijeli

Pjesma Damira Kedže i Zsa Zsa “Sve u meni se budi” dobila odličan remix i novi videospot

Hrvatska glazbena nagrada publike za hit godine, Cesarica, u čiji je ekskluzivni krug od 12 nominiranih ušla pjesma “Sve u meni se budi” autora Ante Pecotića koju maestralno izvode Damir Kedžo i Zsa Zsa, motivirala je cijelu ekipu da nam prirede veliko iznenađenje!

Naime, u znak zahvalnosti vjernoj publici koja je svojim glasovanjem svrstala pjesmu u elitno društvo najslušanijih hrvatskih pjesama 2016. godine, snimili su remix pjesme, za koji je zaslužan poznati producent Bojan Šalamon Shalla, ali i skroz novi video spot! Sasvim drugačija vizija pjesme u najmodernijem elektro pop ruhu oduševiti će publiku naviklu na originalnu verziju ovog velikog hita, ali sigurno i privući pažnju poklonika klupske glazbe.

Razigrani videospot šarenog kolorita u režiji Hrvoja Banića iz Izoom produkcije oduševio je i Kedžu i Zsa Zsu, a otkrili su kako je bilo na snimanju: “Super smo se zabavljali, a obzirom da je s nama bio i profesionalni grafiter Miro Petković aka Modul Osam, okušali smo se i u pisanju grafita, ali to nije baš najbolje prošlo. Držimo se onog što najbolje znamo – pjevanja! Spot je genijalan i s pjesmom čini odličnu cjelinu, pogledajte ga pa nam javite dojmove”!

Foto: Franjo Matković