MetalDays zaključio line up fetivala s nekoliko novih imena!
21. travnja 2018.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

MetalDays zaključio line up fetivala s nekoliko novih imena!

Proljeće je vrijeme kad se i oni najneodlučniji, tako reći u posljednji trenutak, odluče koji od brojnih ljetnih festivala posjetiti.

Nama susjedni MetalDays festival, iznimno popularan na ovim prostorima, uz već zavidni broj kvalitetnih i dugo iščekivanih bendova koji će nastupiti na ovogodišnjem izdanju (22. – 28. srpanj), objavio je i posljednji paket bendova koje će ugostiti.

Carpathian Forest, Pallbearer, Wiegedood, Monarch, Nordjevel i Selvans, posljednja su imena za MetalDays 2018 festivalsko izdanje, dok kompletni festivalski lineup, i to abecednim redom, možete provjeriti OVDJE.

Kao i svake godine do sada, organizator će osigurati raznovrstan izbor hrane unutar festivalskog područja pojačan zavidnim izborom osvježavajućih hladnih napitaka, dok će festivalski program na plaži biti obogaćen dodatnim cjelodnevnim aktivnostima, već od ranih jutarnjih sati, tako da vam sigurno neće biti dosadno dok očekujete prve dnevne koncertne nastupe.

Ulaznice za sada, još uvijek ima u prodaji te ih možete kupiti OVDJE. Broj ulaznica je ograničen kao i svake godine, te će se zaustaviti na 12 000 uz napomenu da se neće tiskati dodatni broj ulaznica, stoga požurite po svoj primjerak jer festival je na dobrom putu da još jednom postane rasprodan!

Isplanirajte svoje koncertno ljeto, nabavite ulaznicu i pridružite nam se na nezaboravnom tjednu u Tolminu uz hrpu odličnih metal bandova.