Jason Derulo 27. listopada u Areni Zagreb – ulaznice već u prodaji!
24. travnja 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Jason Derulo 27. listopada u Areni Zagreb – ulaznice već u prodaji!

U sklopu turneje „777 WORLD TOUR“ u Hrvatskoj će 27. listopada nastupiti megapopularni američki pjevač, koji je sa svojim hitovima osvojio publiku diljem svijeta.

Jason Joel Desrouleaux, poznatiji kao Jason Derulo, američki je R&B, hip hop i pop pjevač, tekstopisac i plesač kojeg uz izuzetan talent, prati i nevjerovatna radna etika. 11 platinastih singlova prodanih u preko 50 milijuna primjeraka i tri milijarde YouTube pregleda, smjestili su Derula u najuži krug vodećih svjetskih glazbenika današnjice.

I dok je svjetska promotivna turneja, pod nazivom „777 WORLD TOUR“ u sklopu koje će 27. listopada u organizaciji Star produkcije posjetiti i Zagreb, već krenula, njegovi obožavatelji diljem svijeta željno iščekuju novi album „777“, koji samo što nije izašao. Derulo obećava da će upravo taj album biti muzički najzrelije izdanje do sada i novi smjer za njega. Novi album će ujediniti pjesme koje pozivaju da plešete, ali i one koje pokazuju i vrlo emotivnu, ranjivu stranu Jasonovog izričaja vodeći nas kroz priče iz njegovog osobnog života.

U svojoj biografiji Derulo ima zabilježeno nekoliko uspješnih suradnji, prvenstveno s Nicki Minaj, na pjesmi „Swalla“, i Pitbullom na njegovom albumu „Climate Change“ (pjesma „Educate Ya“). Na dugačkom popisu zvijezda s kojima je surađivao nalaze se i Stevie Wonder, Snoop Dogg, Jennifer Lopez, Hardwell, Pitbull, 2 Chainz, Tyga, Timbaland i brojni drugi. Brojni suradnici ističu da Derulo na svaku objavljenu, napiše još nekoliko sjajnih pjesama za koje poslije nema mjesta na njegovim albumima.

Ulaznice su u prodaji u sustavu eventim.hr po cijeni od 250 kuna do 750 kuna koliko trebate izdvojiti za VIP ložu.