IZVJEŠĆE/FOTO: Plavi orkestar Zadru pružio večer za pamćenje
22. travnja 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Plavi orkestar Zadru pružio večer za pamćenje

Plavi orkestar je u petak, 20. travnja “zapalio” puni zadarski klub Arsenal i publici servirao fenomenalnu glazbenu večer! Turneja ‘Everblue’ je nakon spektakla u zagrebačkom Domu sportova prije dva mjeseca, preselila na jug i željnim Zadranima pružila večer za pamćenje.

Tijekom koncerta su se nizale bezvremenske uspješnice,  ‘Suada’, ‘Bolje biti pijan nego star’, ‘Ljubi se Istok i Zapad’, ‘Djevojka iz snova’, ‘Lovac i košuta’, ‘Sava tiho teče’, čije je izvođenje u trenucima, na Lošinu inicijativu, preuzela publika. Njihova je interakcija bila fenomenalna. Kao jedan, svi su pratili Lošu i uzvraćali izuzetnim poznavanjem glazbenog opusa Plavog orkestra.  Generacije koje su uz Plavce odrastale kao i oni koji su ih zavoljeli kasnije, uživali su u nastupu legendarne sarajevske četvorke, a pozitivna je energija prštala Arsenalom od samoga početka.

Odlično raspoložena, rasplesana i raspjevana publika pratila je Lošu, Ćeru I, Ćeru II i Zalepugina i svi zajedno su podigli do vrhunca atmosferu koja je ispunila Arsenal.

Da se pitala publika, koncertom bi dočekali jutro no kraj je ipak bio neizbježan. Kada su uz ovacije pozvani na bis, sa ‘Odlazim’ su zaključili nezaboravno dvosatno zadarsko druženje.

Izvor: Dallas Records

Foto: Toni Bučić