Otvorene su prijave za 3. izdanje festivala školskih bendova Superval
29. studenoga 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Otvorene su prijave za 3. izdanje festivala školskih bendova Superval

Nakon odlično primljenog prvog izdanja koncerta školskih bendova 2019., koji se radi nevjerojatno velikog interesa u svom drugom izdanju 2021. pretvorio u festival, sljedeće godine se podiže još više ljestvica te su otvorene prijave za treće izdanje Supervala koje će trajati dva dana, 17.6.2022. i 18.6.2022. u Vintage Industrial Baru!

Prijave za nastup otvorene su za bendove koji izvode autorsku glazbu i/ili obrade te pohađaju osnovnu ili srednju školu.

Svi zainteresirani trebaju na mail prijave@superval.hr poslati sljedeće:
– Video poveznica (link) izvođenja barem jedne pjesme
– Popunjenu prijavnicu sa svim traženim podacima koja se nalazi na službenoj stranici Supervala (superval.hr)

Rok za prijave traje do 31.12.2021. godine. Nakon isteka roka organizacijski tim preslušat će prijave i 1. veljače 2022. godine objaviti tko nastupa na trećem izdanju festivala.

Superval je nastao kao plod entuzijazma dviju učiteljica zagrebačke Osnovne škole Grigora Viteza, Ane Bajo i Antonije Radoš, koje su svoje slobodno vrijeme posvetile kreativnom radu s djecom, a koje u suradnji s poznatim glazbenim promotorom Matom Škugorom i znanstvenikom u području odgoja i obrazovanja Borisom Jokićem, kroz udrugu Superval žele nacionalno proširiti i produbiti, u prethodnim godinama u Hrvatskoj zanemarenu priču o mladim ljudima, suvremenoj glazbi i sustavu odgoja i obrazovanja. Već prvi Superval je nadmašio sva očekivanja kad je koncert bio prebačen iz Malog u Veliki pogon Tvornice kulture, drugi Superval u vrtu Vintage Industrial Bara je, zbog velikog broja prijava odličnih mladih bendova, pretvoren u festival, a kako sljedeće godine želimo omogućiti još kvalitetnije festivalsko iskustvo posjetiteljima i mladim izvođačima, Superval će trajati dva dana! Cilj Supervala je omogućiti školskim bendovima da nastupe kao pravi profesionalci u klupskoj atmosferi, uz tehničku podršku profesionalaca i osjete iskrenu koncertnu emociju pred njima poznatom i nepoznatom publikom.

I u svojem trećem izdanju Superval poziva sve aktivne školske bendove da se prijave i pokažu što znaju!