Pogledajte videospot za novi singl Grette – “Voli me” ft. Tara Rosandić
23. travnja 2018.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Pogledajte videospot za novi singl Grette – “Voli me” ft. Tara Rosandić

24.3.2018. za četvorku iz Grette je bio poseban dan jer su tada prvi puta samostalno, uz pomoć prijatelja i gostiju nastupili u Velikom pogonu Tvornice.

Prijateljski su im za tu priliku pomogli sastavi ”Ljetno kino” i ”Ti, ja i moja mama”, dok su im se kao gošće na bini pridružile dvije prekrasne djevojke. S prvom, Geby, prije četiri su godine imali svoj prvi veliki hit ”Malena” s kojim su osvojili nagradu Porin, dok su s drugom, glumicom Tarom Rosandić, odlučili zabilježiti nastup u Tvornici u obliku videospota.

Tako je pred nama ”Voli me”, novi, peti po redu singl i videospot s Grettinog petog po redu studijskog albuma ”Gravitacija”. Riječ je o tek drugom duetu u diskografiji benda, veseloj i plesnoj pjesmi o ljubavi, temi koju bend najviše rabi u svojoj bogatoj pjesmarici. Za dinamičan i prštav live videospot pobrinuo se Radislav Jovanov Gonzo koji je majstorski uhvatio energiju, veselje i užitak s kojim su Gretta i Tara izveli ”Voli me” u punoj Tvornici.

Evo što su nam za ovu priliku izjavili Tara i Gretta:

Tara: ”Znam dečke sto godina i sretna sam što sam ulovila priliku i ovako surađivati s njima! Čitavo iskustvo snimanja pjesme i nastup u Tvornici mi je bilo dragocjeno. Momci su mi bili ogromna potpora, imaju divan odnos u bendu i gušt je biti u njihovim društvu! Mi smo se super zabavili, a kako nam je to sve ispalo? Najbolje da poslušate!”

Gretta: “Nema ništa bolje nego surađivati sa prijateljima, a Tara nam je draga prijateljica, odlična pjevačica i vrhunska profesionalka. Bio nam je užitak raditi s njom. Nadamo se da ćemo imati još koji put priliku surađivati, pa ovim putem sami sebe preporučujemo za uloge markantnih zavodnika u idućoj telenoveli.”

Foto: Nikola Knežević