Neki to vole vruće pripremaju najveći retro tulum za 35. rođendan
17. svibnja 2023.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Neki to vole vruće pripremaju najveći retro tulum za 35. rođendan

Njihova karijera traje preko 35 godina, a njihove hitove znaju sve generacije – oni su Neki to vole vruće i spremni su da 20. listopada napune zagrebačku Tvornicu kulture.

Bit će to prava prilika da se okupi ‘jeans generacija i da se napravi pravi tulum s predznakom 80-ih.
“Posebno se veselimo velikom tulumu u Tvornici. Pripremamo vam nekoliko iznenađenja, ali glavni nam je cilj napraviti rođendanski koncert za pamćenje.” – rekao je Šomi, jedan od članova popularnog dvojca.

“Teška vremena, prijatelju moj”, “Kakva noć”, “California”, Bojler” samo su neki od bezvremenskih hitova koje će bend otpjevati u Tvornici. Odlučili su nastupiti u proširenom, raskošnijem izdanju, a tulum za 35. rođendan benda namjeravaju i snimiti i naknadno objaviti.

Naše pjesma i nakon više od 30 godina publika voli i mislimo da smo im dužni prirediti veliku proslavu i nezaboravan koncert. Velika je privilegija da nas slušaju sve generacije i zato su svi pozvani na ovo slavlje 80-ih” – rekao je Džimi.

Šomi i Džimi, poznati dvojac koji stoji iza imena Neki to vole vruće okupili su odličan bend, vrsne svirače i spremaju za ovu jesen najveći retro tulum koji možete zamisliti.

Ulaznice za koncert su u prodaji sustavu Entrio.