Frenkie, Kontra i Indigo s najboljim hip-hop albumom 2017. godine dolaze u Zagreb
27. travnja 2018.
Music Box (11101 Članci)
Podijeli

Frenkie, Kontra i Indigo s najboljim hip-hop albumom 2017. godine dolaze u Zagreb

Svi ljubitelji vrhunskog hip-hopa i dosadašnjih uradaka ovog ekspolozivnog trija došli su na svoje jer ih 18.5. u klubu Boogaloo očekuje večer za pamćenje.

Uz live nastup i promociju novog albuma„Egzil“, dečkima se kao gost večeri pridružuje jedan jedini – Edo Maajka.
Frenkie, Kontra i Indigo nam nakon samo nešto više od godinu dana, koliko je prošlo od izdavanja njihovog zajedničkog prvijenca „Putanja“, donose novi album, koji po riječima momaka, testira granice balkanskog hip-hopa, a možda i šire. Snimljen u Japanu, u samo pet dana u Red Bullovom studiju, album donosi trinaest pjesama koje će vas izuti iz cipela. “Egzil” je, kao i “Putanja”, također snimljen u Red Bull studiju, a finalni miks potpisuje Ryu Kawashima, dok je za master odgovoran Mischa Janisch.

Dok se Indigo izuzetno uspješno brine o produkcijskoj strani ove priče te da se svaka pjesma na melodijski ili tematski način nadoveže na prethodnu, Frenkie i Kontra pouzdano vladaju maštovitim stihovnim umijećem.
Svaki detalj njihovog projekta jedinstven je i ne podsjeća na ni jedan drugi u regiji, a objavljivanjem CD-a i LP-a još jednom dokazuju da su vrijedni reputacije koja ih prati.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio, a mogu se kupiti u Dirty Old Shopu te na dan koncerta na blagajni kluba Boogaloo. Cijena ulaznica u pretprodaji je 60 kn, na dan koncerta 80 kn. Koncert počinje u 21h.