NOVA IMENA INMUSICA: Sana Garić, Cubies i ZMaJ
27. travnja 2018.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

NOVA IMENA INMUSICA: Sana Garić, Cubies i ZMaJ

Mlade i perspektivne glazbene snage, Sana Garić, Cubies i ZMaJ, pridružuju se spektakularnom line-upu INmusic festivala #13 na Jarunu!

Beogradska glazbenica Sana Garić prošle je godine objavila debitantski album “Svet za nas” koji je ocijenjen kao jedan od najuspješnijih albuma na regionalnoj sceni. Album obuhvaća širok spektar glazbenih stilova, a obogaćen je elektronskim utjecajima i autentičnim vokalom ove sjajne pjevačice. Sana će na INmusicu nastupiti s bendom kojeg čine Feđa Tom Franklin (bubanj), Pavle Popov (klavijature i gitara) i Miki Ristić (bas).

Cubies su mladi elektro pop-rock duo iz Zagreba, brat i sestra JJ & Zima. Predstavili su se nedavno singlom “Ti je ne voliš”, a nastavljaju sa slijedećom pjesmom “Kada bi svi”. Nastupaju kao duo – uživo u isto vrijeme sviraju, pjevaju i miksaju svoje pjesme.

ZMaJ je instrumentalni electronica/rock sastav iz Virovitice. Početkom 2017. godine bend je održao ‘Izložbu zvuka’ u Gradskom muzeju Virovitica, a dio izložbe bilo je i istraživanje elektronske klupske glazbe, što je radikalno promijenilo zvuk benda. Kao rezultat toga nastale su glazbene minijature koje se protežu kroz različite elektronske žanrove proširujući ideju rock trija na jedinstven način.

Sana Garić, Cubies i ZMaJ prudružuju se odličnom line-upu INmusic festivala #13 kojeg čine Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills, Bombino, Frank Carter & The Rattlesnakes, Šumski, Reykjavíkurdætur, Super Besse, Tshegue, Témé Tan, Superorganism i mnogi drugi.

INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine, uz podršku OTP banke Hrvatska koja omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu. Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 449 kuna moguće je uplatiti u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 449 kuna (+troškovi transakcije), kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).