Krapinjon festival te zove od 9. do 11. lipnja u Krapinu – prijavi se i na guitar show natjecanje!
13. svibnja 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Krapinjon festival te zove od 9. do 11. lipnja u Krapinu – prijavi se i na guitar show natjecanje!

Krapinjon je višednevni festival koji se održava jednom godišnje u Krapini, a sastoji se od koncerata, predstava, izložbi, street arta, raznih radionica i sličnog sadržaja.

Cilj Krapinjona je uključiti lokalno stanovništvo u konkretan doprinos zajednici te potaknuti kreativnost i želju za znanjem i kulturom. Treće izdanje festivala Krapinjon bit će održano od 9. do 11. lipnja 2017. godine u organizaciji udruge Krapinjon.

Ove godine Krapinjon se po prvi put održava u lipnju, po prvi put traje tri dana i po prvi put izdvojen je izvan neke gradske manifestacije. Bogat program sastoji se od izložbi krapinskog Foto kluba, predavanja Nikole Horvata o njegovoj Pacific Crest Trail avanturi, raznih kreativnih i znanstvenih radionica, projekcije kratkometražnih filmova s Tabor Film Festivala, treasure hunta, street basket turnira i sličnog.
Koncerti će se održati dvije večeri zaredom, a između ostalih nastupit će i ovogodišnji pobjednici HGF-a Lika Kolorado te također jedan od finalista HGF-a, fantastičan mladi bend iz Koprivnice, Ogenj.

Ujedno se pozivaju i gitaristi iz svih krajeva države da se prijave na sudjelovanje u Guitar show natjecanju za koje su osigurane brojne vrijedne nagrade.
Posjetite pitoresknu Krapinu i uživajte u tri dana kreativnog i zabavnog festivala – “izbjegnimo toljagu neznanja i zapalimo vatri znanja!”.

Svi sadržaji se odvijaju na Hušnjakovom, osim street basket turnira (igralište OŠ Ljudevit Gaj) i projekcije filmova (Muzej krapinskih neandertalaca). Svi sadržaji su besplatni za sve posjetitelje