Rita Ora dolazi u Hrvatsku!
27. travnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Rita Ora dolazi u Hrvatsku!

Svjetska pop zvijezda, Rita Ora, po prvi put će nastupiti u Hrvatskoj, iako je već nekoliko puta bila u svojem rodnom Kosovu.

Ova prelijepa Britanka nastupit će na festivalu Rise Up u Poreču 7. srpnja ove godine. To će biti njezin premijerni posjet Hrvatskoj. Već su u prodaji i ulaznice po ekskluzivnoj pretprodajnoj cijeni koja će do 6. svibnja iznositi 120 kuna.

Glazbenu karijeru započela je 2007. godine kada je gostovala na pjesmi “Awkward”, pjevača Craiga Davida. Godine 2009. prijavila se na emisiju Eurovision: Your Country Needs You koja traži pjevača koji će nastupati za Ujedinjeno Kraljevstvo na Euroviziji. Poslije toga, reper Jay Z joj je ponudio ugovor za njegovu diskografsku kuću Roc Nation kojeg je potpisala. Debitantski studijski album objavila je 2012. godine. Album je proizveo dva hit singla, “How We Do (Party)” i “R.I.P.”, koji su dosegli vrh UK ljestvice. Nakon toga sve ide uzlaznom putanjom, objavila je još niz suradnji i singlova, poput onog s grupom Sigma ili solo hitove “Your Song” i “Anywhere” koji su dosegli u top 10 u Britaniji. Te pjesme će se naći na drugom studijskom albumu.