Dočekaj ljeto uz novi singl grupe Tragovi
2. svibnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Dočekaj ljeto uz novi singl grupe Tragovi

Tragovi, mladi bend iz Koprivnice, nakon dva uspješna singla ”Sve na ljubav miriše”i ”Ljubav za jednu noć” marljivo su radili i na trećoj pjesmi pod nazivom ”Malena” s kojom će u lipnju debitirati na ovogodišnjem jubilarnom 10. CMC Festivalu u Vodicama.  

Bend nastavlja svoju suradnju s Denisom Dumančićem koji je za ovu pjesmu napravio glazbu dok je za tekst zaslužan Nenad Ninčević. Pjesma je snimana u DeciBel Studiju Igora Ivanovića koji je osmislio aranžman. Za potrebe spota, dečki su otputovali do najduže plaže na Jadranu, Velike plaže u Ulcinju. Sve ljepote u novom video spotu je i ovog puta zabilježio snimatelj i redatelj Vedad Jašarević.

„Odlično smo se proveli i stvarno nam je bilo zabavno na snimanju. Mislimo da smo napravili odličan posao i zapravo jedva smo dočekali da naš novi spot ugleda svjetlo dana. Vjerujemo da će se i publici svidjeti spot jer smo uhvatili odlične kadrove“, komentirali su dečki.

Dečki su ostavili tragove na pijesku predivne Velike plaže u Ulcinju, a ne sumnjamo kako će s ovom pjesmom ostaviti i trag na hrvatskoj glazbenoj sceni.