dRUMELODY snimio spot u Dubaiju i objavio ga pred nastup na Ultra Europeu
10. srpnja 2019.
Music Box (10948 Članci)
Podijeli

dRUMELODY snimio spot u Dubaiju i objavio ga pred nastup na Ultra Europeu

Kada nije Berin Tuzlić –  bubnjar u nekoliko sarajevskih  bendova i projekata, nagrađivani autor animiranih filmova i strip crtač s profesorskim stažem na američkom sveučilištu Maryland – on je multimedijalni umjetnik/glazbenik dRUMELODY

dRUMELODY zapravo je, kako Berin sam opisuje, ”electro future music” projekt, multimedijalni izričaj kroz live nastupe u kojima kombinira DJ i VJ setove. A, svoj Drumelody performans predstavit će 13. srpnja u sklopu Ultra Europe festivala.

Drago mi je da su organizatori Ultra Europe uvrstili dRUMELODY u ovogodišnji line up, među grupu najvećih zvijezda današnjice ali i izvođača elektronske muzike. To govori o kvalitetu toga što autorski stvaram, jer je riječ o događaju koji svake godine otvara svjetsku festivalsku sezonu i koji postavlja i najavljuje nove muzičke trendove. Čast mi je biti dio programa, očekuje nas tri dana vrhunskog muzičkog i vizualnog spektakla na čak osam pozornica.” izjavio je ovim povodom Berin Tuzlić.

dRUMELODY će se na Ultri predstaviti u futurističkom konceptu, koji će biti podržan najboljom produkcijom koja prati svjetske standarde. Svoje ”futurističko” razmišljanje prenio je na svoj  posljednji album ‘Hyperbola’ kojeg je krajem prošle godine objavio Dancing Bear.

Ovih je dana, kao jednu od najava svog nastupa na najvećem festivalu elektroničke glazbe u ovom dijelu Europe, dRUMELODY predstavio novi singl i videospot ”Blood Song” snimljene u Dubaiju i ovoga puta u izdanju Dancing Beara.