“Road to Moondance” party u Banjoj Luci!
3. svibnja 2018.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

“Road to Moondance” party u Banjoj Luci!

Čuvena ‘Road 2 Moondance’ promo karavana konačno dolazi i u Banju Luku kako bi promovirala, po mnogima najbolji regionalni techno festival na kojem će ove godine, u ambijentu srednjovjekovne trogirske kule Kamerlengo, nastupiti Rodhad, Radio Slave, Monoloc, Kink, Jonas Kopp, K-HAND, Francesco Tristano, The Analogue Cops, Handmade, Forest People i mnogi drugi.

Moondance će u petak, 11. svibnja 2018. godine u banjalučkom klubu Fabrique predstaviti svoju alfu i omegu, DJ-a i organizatora Skeptika (Pero Fullhouse). Uz njega će nastupiti i proslavljeni artist Forest People, dok je za zagrijavanje zadužena sve popularnija domaća acid diva April. Najsretnijim posjetiteljima bit će podijeljeno i nekoliko ulaznica za festival!

Savršeni spoj beskompromisnog techna i fantastične lokacije lansirao je Moondance Festival tijekom dosadašnjih pet izdanja u neslućene visine i ucrtao ga na kartu svakog pravog ljubitelja techna. Iako će ovogodišnje izdanje biti najveće do sada, organizatori će se pobrinuti da zadrže svoju prepoznatljivu intimnu i opuštenu atmosferu po kojoj je festival poznat.

Tijekom tri festivalske večeri od 9. do 12. kolovoza 2018. godine nastupit će neka od najznačajnijih imena iz različitih techno žanrova koja će brisati granice između klasičnog i najnovijih trendova u techno podžanrovima varirajući od dubokog hipnotičkog techna, pa sve do sirovog i moćnog groovea, stvarajući vezu između prošlosti i budućnosti.

Promo party ‘Road 2 Moondance’ Banja Luka počet će u 23 sata, a ulaznice će do ponoći koštati 5 KM, nakon toga 7 KM!

Povoljne regionalne festivalske ulaznice po Advance cijeni od 249 KN dostupne su putem web stranice Ticketshop.hr.