Headoneast raspakiravaju radijske pop hitove na premijernom koncertu u Saxu
4. veljače 2019.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Headoneast raspakiravaju radijske pop hitove na premijernom koncertu u Saxu

Miljenici radijskih urednika i publike, zagrebačka grupa Headoneast održat će u četvrtak, 28. ožujka svoj premijerni nastup u klubu Sax! 

Headoneast je projekt/bend kojeg je 2003. u Zagrebu osnovao skladatelj, tekstopisac i multiinstrumentalist Aleksandar (Saša) Ljiljak, dotad poznat kao osnivač i autor u Yammatu. 2005. objavljuje album prvijenac “In Balance” s vrlo zapaženim singlovima “Muzika” i “Letimo”. Na albumu sudjeluje čitav niz vrhunskih glazbenika, a podjednako je hvaljen i od publike i od glazbenih kritičara. Nastaje zatišje u radu benda, a Ljiljak se okreće skladanju pozadinske glazbe za serije, dokumentarce i reklame. 2013. singlom “Ide ljubav” bend se vraća na scenu. U ovoj inkarnaciji grupu predvode supružnici Aleksandar i Rebeka Ljiljak. Slijedi niz zapaženih singlova i spotova, te konačno i drugi album naslova “Tu” koji je objavljen 2017. godine.

Pjesme “Svijetlimo” i “Putujem” najava su trećeg studijskog albuma koji će biti objavljen za Croatia Records. U Saxu će uživo predstaviti svoj koncertni program pod zanimljivim naslovom “Raspakiravanje radijskih pop hitova”.  Sasvim dovoljan broj razloga da svratite 28. ožujka 2019., proslavite 20. godišnjicu kluba i zadovoljite sva čula uz neodoljiv zvuk i sliku koju će vam pružiti Headoneast.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna uskoro će se moći kupiti u klubu, a na dan će koštati 60 kuna.