Novi metal rock glazbeni događaj – Rock the Castle festival
9. svibnja 2018.
Ante Turić (33 Članci)
Podijeli

Novi metal rock glazbeni događaj – Rock the Castle festival

Mjesto radnje Villafranca di Verona, vrijeme radnje 29. lipnja – 1. srpnja 2018. godine, dok u glavnim ulogama nastupaju A Perfect Circle, Megadeth, Carcass, Testament, Killswitch Engage, Frank Certer and The Ratltesnakes, Sodom, At Tha Gates, Exodus, Napalm Death, Destruction, Extrema, Exhorder, te mnogi drugi.

Novi metal rock glazbeni događaj u čarobnom ambijentu, srednjovjekovna atmosfera koja se savršeno uklapa u pitoreksni ROCK THE CASTLE  butik festival. Unutar zidina dvorca  Scaligero di Villefranca (Verona) održat će prvo izdanje ROCK THE CASTLE festivala. Mjesto održavanja ovog trodnevnog festivala već je tijekom proteklih godina bilo poprištem održavanja koncerata vodećih svjetskih rock zvijezda kao što su Rammstein, Soundgarden, Marilyn Manson, The Dream Theater te mnogih poznatih talijanskih glazbenih imena.

ROCK THE CASTLE biti će organiziran kao tzv. butik festival koji će se usredotočiti na umjetničku i organizacijsku kvalitetu, s posebnom pažnjom na ugostiteljsku ponudu. Naime, kroz posljednjih nekoliko godina diljem svijeta s pposebnim naglaskom na starom kontinentu svijeta se kultura ulične hrane visoke kvalitete, zbog čega će ugostiteljska ponuda festivala biti povjerena provjerenim gurmanskim stručnjacima, stoji u priopćenju organizatora.

Cilj popratnih sadržaja ROCK THE CASTLE festivala je da se razlikuje od onoga što je već vidljivo u kontekstu talijanske koncertne tradicije. Ovom prigodom zainteresirana publika će se naći u jedinstvenom okruženju gdje može uživati ​​u dugom vikendu ovog glazbeno-gastronomskog spektakla.

Također, u organizaciji kolega i prijatelja iz uredništva portala Metalitalia.com, bit će organiziran i metal market kao i meet & greet s nastupajućim bendovima.

Dobra glazba, hrana, pivo, kvalitetne usluge, vikend u ugodnoj atmosferi i dobrom društvu, bit će temeljni i neizbježni elementi ROCK THE CASTLE 2018 festivala.

Photo: Promo