Mjuzikl “Amerikanac u Parizu” u Cinestar kinima!
12. svibnja 2018.
Nikola Knežević (2788 Članci)
Podijeli

Mjuzikl “Amerikanac u Parizu” u Cinestar kinima!

Sezona kino spektakala uskoro se bliži kraju stoga je upravo idealna prilika da nadoknadite propušteno; do ljeta su na programu mjuzikl Amerikanac u Parizu 16. svibnja te balet Labuđe jezero 13. lipnja.

Mjuzikl Amerikanac u Parizu nagrađen je poznatom nagradom Tony, a nastao je prema predlošku MGM-ovog filma o ljubavi  u takozvanom gradu svjetlosti. Ovo sjajno djelo predstavlja i predivnu glazbu te tekst Georga ili Ire Gershwina (uključujući hitove S Wonderful I Got Rhythm), zapanjujuć dizajn kostima i i koreografiju koja oduzima dah. S rekordnih 28 recenzija koje su mu priskribile najbolje ocjene engleskih kritičara (pet zvjezdica) Amerikanac u Parizu zaista sa stilom dolazi iz londonskog West End-a u vaša kina.

Jerry Mulligan je američki vojnik koji se pokušava probiti kao slikar u gradu koji odjednom buji nadom i mogućnostima. Nakon slučajnog susreta s lijepom mladom plesačicom  Lisom, Pariz postaje pozadina senzacionalne, moderne romanse o umjetnosti, prijateljstvu i ljubavi u poslijeratnom razdoblju…

Doživite ovu “divljenja vrijednu” (The Guardian) produkciju u udobnosti CineStar kinima i u Kaptol Boutique Cinema samo 16. svibnja kad se projicira snimka mjuzikla i kao takva se neće ponovo prikazivati. U pauzi vam je kino pripremilo i pjenušac.

Film je titlan na engleskom jeziku. Ulaznice su u prodaji u Cinestaru, a mjuzikl možete gledati u sljedećim kinima:

KAPTOL BOUTIQUE CINEMA
4DX MALL OF SPLIT
SLAVONSKI BROD
RIJEKA OSIJEK