Pips, Chips & Videoclips, Zoran Predin i Svemirko na Tabor Film Festivalu!
16. svibnja 2018.
Music Box (10729 Članci)
Podijeli

Pips, Chips & Videoclips, Zoran Predin i Svemirko na Tabor Film Festivalu!

Na press konferenciji povodom 16. izdanja Tabor Film Festivala održanoj danas u Termama Tuhelj najavljeni su novi sadržaji.

Pips, Chips & Videoclips, Zoran Predin i Svemirko najnovija su imena dodana bogatom glazbenom lineupu, a po prvi put će u sklopu Festivala biti održana i kazališna predstava „Hoerspiel“.

U sklopu popratnih filmskih sadržaja  i ove godine bit će Sound & Vision program koji spaja film i glazbu izvođenu uživo.  Za ovaj koncertno-filmski program odabran je audiovizualni projekt ”Spiritual Market” glazbenika Vedrana Ružića i njegovog sastava uz projekciju filma koji kao autori potpisuju John Kardum, Ira Tomić i Vedran Ružić. U ovom slučaju film je nastao inspiriran glazbom tj. prvo je nastala glazba po kojoj je snimljen film. U sklopu programa Zagorski specijal prikazat će se film Dvorac koji je snimljen za vrijeme četvrtog Tabor Film Festivala prije 12 godina u sklopu maratona kratkog filma. U ovogodišnjim retrospektivama posjetitelji će moći uživati u filmovima splitskog redatelja Borisa Poljaka i mladog beogradskog redatelja Stefana Ivančiča.

Od zanimljivosti, u posebnom interaktivnom kutku bit će održano predavanje motivacijskog govornika Paula O’Gradya „Croatia: Daring to believe“, a ostali sadržaj bit će objavljen uskoro.

Tabor Film Festival imat će ove godine i zavidan broj tzv. warm upova. Danas će se u Vintage Industrial Baru održati koncert ukrajinskih stonera Stoned Jesus uz švedski bend Atlas, a veliki party sprema se i u subotu u Havana Baru u Krapinskim Toplicama. Tri hrvatska redatelja bit će predstavljena u Ljubljani u sklopu događaja „Hrupni dnevi“ na terasi kluba Gala Hala koju TFF organizira u suradnji s MENT Festivalom.

Festivalske ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 195 kuna još samo do 23. svibnja nakon čega će cijena biti 225 kuna do početka festivala. U cijenu ulaznice uključen je i kamp za koji je obavezno rezervirati mjesto na kamp.tff@gmail.com.

PRODAJNA MJESTA:
Dirty Old Shop, Zagreb
Krčma Polanović, Zabok
Grešna gorica, Desinić
Mala Ramona, Krapina
Havana Club, Krapinske Toplice
Entrio

Foto: Saša Huzjak