André Rieu rasprodao koncert u Areni Zagreb!
18. svibnja 2018.
Music Box (6447 Članci)
Podijeli

André Rieu rasprodao koncert u Areni Zagreb!

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini i njegov Johann Strauss Orchestra nastupit će u subotu, 19. svibnja u Areni Zagreb.

Neizmjerno nam je drago što je publika prepoznala ovaj koncert kao jedan on najpoželjnijih glazbenih događaja u Hrvatskoj, a mi ćemo se pobrinuti da im ostane u najboljem sjećanju, rekao je Alen Ključe, direktor Star produkcije i organizator koncerta dodavši kako je koncertni spektakl Andréa Rieua u zagrebačkoj Areni I službeno rasprodan.

Karizmatični Nizozemac umjetnik je svjetskog kalibra koji je karijeru počeo svirajući na svadbama. No ambicije su bile puno veće pa je 1988. osnovao Johann Strauss Orchestra sa samo 12 glazbenika. Kroz tri desetljeća skromni izvođački sastav postao je najveći privatni orkestar na svijetu s čak 150 članova.

Romantične valcere, glazbene teme iz filmskih klasika, opera i opereta te obrade tradicionalnih pjesama u izvođenju ”kralja valcera“ i njegovog orkestra, svi sretnici koji su ulaznicu kupili na vrijeme, moći će čuti u subotu 19. svibnja s početkom u 20 sati.