Disclosure s modernim afro ritmom u iznenadno objavljenom novom singlu
22. svibnja 2018.
Music Box (11023 Članci)
Podijeli

Disclosure s modernim afro ritmom u iznenadno objavljenom novom singlu

Braća Guy i Howard Lawrence – poznatiji kao Disclosure, fanove diljem svijeta su ugodno iznenadili objavom novog singla!

Naslova „Ultimatum“, novu pjesmu su predstavili iznenada, objavama na svojim društvenim mrežama, nakon višemjesečnog zatišja i kreativne pauze.

 „Isprike što se nismo javili i prije – nedostajali ste nam, stoga smo željeli s vama podijeliti nešto na čemu smo radili u ovom razdoblju kada je sunce ponovno zasjalo, a drveće postalo zelenije“, otkrili su slikovito i nastavili „Prije nekoliko mjeseci smo otkrili fenomenalnu glazbenicu, imena Fatoumata Diawara! Dok smo proučavali njenu diskografiju, otkrili smo ovaj divan sample i zaigrali se u studiju. Rezultat toga je naša nova pjesma – Ultimatum“.

Fatoumata Diawara talentirana je glazbenica, porijeklom iz Obale Bjelokosti, s trenutnom adresom u Francuskoj. Iza sebe ima hvalevrijednu glazbenu karijeru, objavljena 3 studijska izdanja, nastupe diljem svijeta (uključujući i nastup na prestižnom Glastonbury festivalu 2013. godine), a pozornicu je dijelila s imenima kao što su Paul McCartney, The Roots, Nicolas Jaar…