Vatra iz Beograda krenula na dugo radno ljeto
29. svibnja 2018.
Music Box (10875 Članci)
Podijeli

Vatra iz Beograda krenula na dugo radno ljeto

Prvi veliki koncert Vatre u beogradskom Domu omladine Beograd još je jedan u nizu njihovih odličnih koncerata koji se pamte, a svi koji su prisustvovali odličnoj svirci ovog petka zasigurno mogu potvrditi kakvu energiju sa sobom donose virovitički rockeri!

Za svoj ‘prvi dejt’ s  beogradskom publikom zasvirali su svoje najveće hitove, kao što su dueti s Damirom Urbanom  ‘Tremolo’ i najnoviji aktualni hit s Massimom  ‘Nama se nikud ne žuri’.  Da beogradska publika voli dobar rock’n’roll pokazala je pjevajući od riječi do riječi također jedan od novijih singlova‘Sekvoje’ tijekom čije je izvedbe Dečak maknuo fizičke barijere između publike i benda zapjevao s nekoliko djevojaka koje su mu se pridružile na pozornici.

Opću euforiju očekivano su izazvali prvi taktovi njihovog nesumnjivo najpoznatijeg hita ‘Tango’, proglašenog najslušanijom hrvatskom pjesmom 2014. godine!

U dvorani preplavljenoj emocijama, Dečak je primijetio novinarsku legendu Petra Janjatovića za kojeg je zapjevao pjesmu ‘Eskim’, a s beogradskom je publikom podijelio i kako mu je pjesma ‘Saturn’  posebno važna jer je posvećena voljenoj supruzi Nini.

Iako će jedan od najuspješnijih hrvatskih rock bendova sljedeće godine proslaviti dvadeseti rođendan,Vatra je i dalje relativno nova beogradskoj publici, što će se ovim koncertom definitivno promijeniti. Za početak, najavili su skori povratak na ovogodišnjem Beer festu!

Nakon beogradskog koncerta, Vatru čeka dugo radno ljeto! Uz brojne nastupe duž hrvatske obale od Šibenika, Dubrovnika, Biograda i Rovinja, Vatra će svojim svirkama počastiti i Podgoricu i Šipovo, a povratak u Srbiju najavili su početkom kolovoza na Šabačkom Letnjem Festivalu.

Vatru tijekom ljeta možete uloviti na sljedećim nastupima:
02.06. Podgorica / City Groove Fest
08.06. Stubičke Toplice / MUF
09.06. Fužine / Dan općine
12.06. Šibenik / Vintage bar (akustik)
13.06. Benkovac / Trg
23.06. Bale / Trg
28.06. Sesvete
30.06. Ilok / Dunav Art Fest
06.07. Novska / Trg
07.07. Pirovac / Trg
20.07. Dubrovnik / Ljetno kino Slavica
21.07. Biograd na moru / Pocco Locco (akustik)
26.07. Šipovo / Z.E.T. Fest
04.08. Šabac / Šabački Letnji Festival
10.08. Rovinj / 10. rođendan RMFa