Vodimo najvećeg ljubitelja INmusica na ovogodišnje izdanje festivala!
29. svibnja 2018.
Music Box (10946 Članci)
Podijeli

Vodimo najvećeg ljubitelja INmusica na ovogodišnje izdanje festivala!

Trinaesto izdanje INmusic festivala predvode Queens of the Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, St. Vincent i drugi, a nakon rekordnog interesa publike ulaznica za festival ostalo je još samo 10%. 

INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine, uz podršku OTP banke Hrvatska koja omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu. Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 499 kuna moguće je uplatiti u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb).

Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 499 kuna (+troškovi transakcije), kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).

A najsretnijeg čitatelja Music Boxa i najvećeg fana INmusica vodimo na ovogodišnje izdanje festivala. Sve što trebaš napraviti jest poslati svoj najcool selfie s jednog od prošlogodišnjih izdanja festivala u inbox Facebook stranice Music Boxa te navesti svoje podatke (ime, prezime, adresa, broj, telefona), a sretnog dobitnika JEDNE FESTIVALSKE ulaznice objavljujemo u petak, 1. lipnja.

Sretno i vidimo se na INmusicu!

Foto: Antonio Kovačević