Body Count danas kreću na europsku turneju! Uskoro i u Hrvatskoj!
1. lipnja 2018.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Body Count danas kreću na europsku turneju! Uskoro i u Hrvatskoj!

Grupa Body Count nastupom na Fortarock festivalu u Nizozemskoj danas započinje točno mjesec dana dugačku europsku turneju u sklopu koje će 19. lipnja stići i u zagrebački Boćarski dom. Za njihov novi susret s Zagrebom u prodaji je ostalo posljednjih 400 ulaznica.

Ice T i njegov Body Count koncertno će predstaviti aktualan album «Bloodlust» na ukupno 25 europskih datuma koji uključuju festivalske i dvoranske nastupe. Bend je bookiran na neke od najpoznatijih festivala Starog kontinenta među kojima su Rock Am Ring, Rock Im Park, Hellfest, Download, Nova Rock, Aerodrom Festival i Grasspop Metal Meeting u Belgiji. Popis dvorana sadrži kultna mjesta poput amsterdamskog Melkwega i londonskog Kokoa, a kuriozitet je gostovanje u Hamburgu. Naime, u tamošnjoj dvorani Grosse Freiheit 36 bend će nastupiti dva puta u jednom danu.

Za našu regiju Body Count je odvojio dva dana. U beogradsku Baštu SKC-a dolaze 18. lipnja, a dan kasnije svoj tour bus će parkirati ispred Boćarskog doma uz Savski nasip. Bend je prvotno trebao nastupiti u Tvornici kulture, ali su karte za taj prostor bile rasprodane čak četiri mjeseca uoči održavanja, pa je svirka, u dogovoru s menadžmentom, prebačena u Boćarski dom.

Za zagrebački koncert Body Counta u prodaji je ostalo još 400 ulaznica za koje vlada priličan interes publike ne samo iz Hrvatske već i iz BiH i Slovenije. U slučaju rasprodaje nastup se neće seliti u novi prostor.

U ponudi su ulaznice po 170 kn. Ukoliko ih ostane ulaznice će se na dan koncerta moći kupiti po 190 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.