Lykke Li nastavila i dalje otkrivati novu glazbu, ovoga puta nam predstavila dvije pjesme
2. lipnja 2018.
Music Box (10596 Članci)
Podijeli

Lykke Li nastavila i dalje otkrivati novu glazbu, ovoga puta nam predstavila dvije pjesme

Četiri godine čekamo na novi studijski uradak Lykke Li i čekanju je došao kraj, jer sljedeći tjedan izlazi nasljednik albuma “I Never Learn” iz 2014. godine.

Tako tužan, a tako seksi, mnogi opisuju na taj način novi album Lykke Li, švedske pjevačice i tekstopisca koja ga je najavila pjesmama “Hard Rain”, “Deep End” i “Utopia”, a sada je došlo vrijeme na skroz nove dvije pjesme, “Two Nights” i “Sexy Money Feelings Die”. Kao i prethodnice, tako i u ovim pjesmama čujemo kako Lykke Li ide ukorak s modernom pop produkcijom, a atmosfera pjesama je i mračna, i melankolična, ali i seksi, i zavodljiva.

“Sex Money Feelings Die” podsjeća na Lanu Del Rey više nego na Lykke Li na koju smo navikli ranije. Synth/soul pjesma s utjecajem trap produkcije koja odašilje hedonističke osjećaje. Pjesmu je producirao Jeff Bhasker, njezin partner i otac zajedničkog djeteta, a pridružili su mu se Malay i Jonny Coffer. Što se tiče druge pjesme Lykke Li se ujedinila s mladim portugalskim reperom Aminéom. Malay i DJ Dahi su producirali ovu tmurnu i synth/pop pjesmu koja podsjeća na osamdesete i glazbu Phila Collinsa.

Foto: Promo