Róisín Murphy i Morcheeba u kolovozu na Rovinj Summer Music Festivalu
31. srpnja 2019.
Music Box (9876 Članci)
Podijeli

Róisín Murphy i Morcheeba u kolovozu na Rovinj Summer Music Festivalu

Irska pjevačica Róisín Murphy ponovo stiže u Hrvatsku, ovoga puta na Rovinj Summer Music Festival.

Murphy je slavu stekla u popularnom duo sastavu Moloko, a nastupit će 2. kolovoza u dvorištu stare tvornice duhana u Rovinju. Publika će se još jednom vratiti u kasne devedesete i početak milenija kada je Róisín Murphy (u tadašnjem sastavu Moloko) rasturala svjetskom trip-hop, pop i alternative rock scenom.

Na drugi datum predviđen za Rovinj Summer Music Festival, 17. kolovoza, u Rovinju nastupa grupa Morcheeba koja je s prvim albumima s kraja 90-ih utemeljenim na engleskom trip-hopu, ostala u sjećanjima mnogih. Njihova se slava nastavila i povećala tijekom vremena, a tijekom svoje dvadesetogodišnje karijere njihova je glazba prošla elektroničke faze, pop, alternativnu rock fazu te novi i moderniji indie zvuk.

Nakon prošlogodišnjeg prvog izdanja festivala u kojemu su nastupili Sophie Ellis-Bextor, Vesna Pisarović & Petit Standard Jazz Trio, Tony Cetinski & TonyC Orchestra, te Mario Biondi, Rovinj Summer Music Festival nastavlja u Istru dovoditi velika imena svjetske muzike: Róisín Murphy je prva, a Morcheeba druga poslatica rovinjskog super ljeta!

Ulaznice pronađite u sustavu Eventim.