Lova je ipak lova! Potvrđena turneja Swedish House Mafije sljedeće godine
5. lipnja 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Lova je ipak lova! Potvrđena turneja Swedish House Mafije sljedeće godine

Steve Angello, jedna trećina Swedish House Mafije, potvrdila je da će ova elektronička grupa sljedeće godine održati turneju.

U intervjuu za švedski medij Sydsvenskan, ovaj DJ i producent na pitanje o pričama u kuloarima da SHM idu na turneju sljedeće godine odgovorio je: “Dogodit će se, očigledno”. Dodao je kako svi detalji nisu poznati, ali citiramo – “vraćamo se u 2019. godini”.

Prije nekoliko tjedana Axwell ^ Ingrosso teaseali su fanove plakatom turneje za koncert u Brooklyn Mirageu u New Yorku za Memorial Day 28. svibnja. Također je bilo glasina o novoj glazbi koju ovaj trojac navodno treba izbaciti za Axtone Records, koji su također imali tajanstvene postove, prenosi DJmag.

Lova je lova, to je svima jasno, a slava je slava. Očigledno je da niti Steve Angello, niti Axwell i Sebastian Ingrosso nisu zasebno napravili velike karijere kao što je to bilo u jeku slave sa Swedish House Mafije. Ovisi kako se gleda. Zarađuju oni i dalje iznimno velike cifre, ali izgleda da im je falilo to što je SHM imao, zajedništvo, dobro partijanje, vrhunsku zajebanciju i najbolju publiku. To nisu imali zadnjih mjeseci postojanja, ali nakon comebacka na Ultra Miamiju sve je bilo jasno. Swedish House Mafija su i dalje zlatne koke, koje daju skupa jaja za sve strane, i organizatora, i izdavača, i samog benda, i (GD)PR-a.

SHM su bili nešto puno više od benda, nešto kao droga, a što je u sjajnom dokumentarnom filmu o zadnjim mjesecima postojanja benda  (“The World Behind”, 2014.) rekla jedna obožavateljica komentiravši njihovu glazbu – “blows your mind, opens your heart, always”. Pogledajte dokumentara koji realno prikazuje ono što se događalo trojcu na kraju karijere, kad su sve imali i od svega odustali.

Foto: Promo