Vatra najavila proslavu dvostrukog cenera velikim koncertom u Domu sportova
5. lipnja 2018.
Music Box (11007 Članci)
Podijeli

Vatra najavila proslavu dvostrukog cenera velikim koncertom u Domu sportova

Na krilima superhita ‘Nama se nitko ne žuri’ (ft. Massimo) koji je puna dva mjeseca držao prvo mjesto HRTOP40 liste najemitiranijih pjesama Vatra najavljuje veliku obljetnicu – 20 godina benda, koju će obilježiti izlaskom novog albuma i rođendanskim koncertom VATRA XX, u petak, 5. travnja u Domu sportova.

“Dvadeset godina proletjelo je prebrzo, valjda je to tako kada u dobrom društvu radiš ono što najviše voliš! Veliko nam je zadovoljstvo najaviti naš ‘XX koncert’ u Domu Sportova! Svima koji dođu pružit cemo ‘Vatromet’ emocija, a prvih 200 fanova koji kupe ulaznicu za koncert nagradit ćemo još jednim ekskluzivnim, zatvorenim koncertom, na tajnoj lokaciji. Pripremili smo jos pregršt iznenađenja za ovaj slavljenički koncert, a na vama je samo da dođete, sa svim ostalim častimo mi!’, poručuje uz objavu koncerta Ivan Dečak.

U ova 2 desetljeća Vatra je objavila čak 9 albuma, osvojila niz Porina, Crnih Mačaka i drugih nagrada, izbacila hrpu hitova koji su obilježili njihovu karijeru i domaću glazbenu scenu, i veći dio tog vremena provela u kombiju kojim je prešla na stotine tisuća kilometara kako bi stigli na nekoliko tisuća koncerata i drugih nastupa koje su održali do danas. Stoga je i jedini način za bend da i ovaj rođendan proslavi radno, velikim koncertom i objavom desetog albuma u karijeri koji će izaći na sam dan koncerta u Domu sportova!

Ulaznice za VATRA XX koncert kreću u prodaju danas (utorak) 05.06., točno 10 mjeseci prije održavanja koncerta, a možete ih kupiti u sustavu Eventima za početak u ograničenoj ‘early bird’ količini po cijeni od 60 kn, koja će vrijediti do 01.09. Ili do isteka zaliha.

Prvih 200 fanova koji kupe ulaznice, dobivaju ujedno i ulaz na ekskluzivni, zatvoreni koncert Vatre u 9. Mjesecu, koji će se održati na, za sada, tajnoj lokaciji u Zagrebu.

ULAZNICE:
– 60kn do 1.9.2018.

Službena prodajna mjesta:
Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb /
Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb /
Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb /
Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a /
Eventim.hr

Foto: Goran Berović