Do pakla i nazad uz novi singl benda The Bite – “Go To Hell”
6. lipnja 2018.
Music Box (7300 Članci)
Podijeli

Do pakla i nazad uz novi singl benda The Bite – “Go To Hell”

Beogradski riff&roll bend The Bite objavio je novi singl i video  „Go To Hell“!

“Za neke veze odmah znamo da su „opasne“ za nas, ali i da nas mogu odvesti na mjesta o kojima nismo nikad sanjali, pod uvjetom da imamo hrabrosti prijeći neke granice kojih se plašimo. Dok razmišljamo o rizicima, pitamo se bi li i druga strana „izgorjela“ zbog nas i negdje prije te granice nastala je ova pjesma koja postavlja pitanje: koliko je čovjek spreman ići daleko boreći se za ono u što veruje i što (kaže da) voli”, naglašavaju The Bite.

Pjesmu je napisao gitarist benda Bojan Savić ali „ona je znak da bend funkcionira kao jedno“, kaže pjevačica Ljiljana Zdravković i prisjeća se da joj je prva reakcija na tekst bila kao da ga je ona sama napisala: „Nevjerojatno, kao da mi je pročitao misli. Cijelom bendu je pjesma odmah legla, samo dvije, tri probe su bile dovoljne da sve dođe na svoje mjesto i da je odmah snimimo, što smo i uradili“.

Pesma je izazvala odlične reakcije i već se uveliko zavrtjela na vodećim radio stanicama širom Srbije ali i u regiji.

Singl “Go To Hell” je i ovog puta snimao i producirao Ivan Srdanović, u nedavno renoviranom studiju „King Oliver“. U istom studiju snimljen je i videospot (kamera: Miloš Jekić, montaža: Duško Petošević).

Krajem lipnja The Bite planira objaviti još jednu novu pjesmu, ovog puta na materinjem jeziku. Uživo ih u možete slušati 9. lipnja u „Garaži“ u okviru projekta „Dvaestroika“ kada će im se pridružiti i sjajni beogradski bend Apricot Brew. 

Foto: Dušan Vučković