NoA – novi singl jednog od rijetkih predstavnika funka u Hrvata
7. lipnja 2018.
Music Box (10961 Članci)
Podijeli

NoA – novi singl jednog od rijetkih predstavnika funka u Hrvata

Biti jedan od rijetkih predstavnika funka na hrvatskoj glazbenoj sceni nije nimalo jednostavno, ali da se može dokazuje NoA, glazbenik koji ne pristaje na kompromise i vjeruje da će kvalitetna glazba u Hrvatskoj postati mainstream.

Do sada mu je uspjelo ono što uspijeva rijetkima – na pjesmi „Okovi“ ugostio je članove Princeovog benda, Michaela Blanda na bubnjevima i Sonnyja Thompsona na bas gitari. To priznanje dalo mu je vjetar u leđa te radi skladbe iza kojih stoji 100 posto. Takva je i najnovija, naziva „Moja“ s kojom će se predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu, a kako sam kaže, pjesma govori o ljubavi kojoj nitko ne daje previše šanse, ali ona pronalazi svoj put i opstaje. To je i njegov moto, upornosti mu ne nedostaje, a neosporni talent nadopunjava konstantnim usavršavanjem. Koautor pjesme, aranžmana i produkcije je Noin stalni suradnik Vojan Koceić. NoA i Vojan bili su vrlo maštoviti glede vizualnog dijela pjesme te su publici odlučili ponuditi nešto neobično i drugačije. Pogledajte i sami o čemu je riječ.

Noini dosadašnji singlovi “Iluzija”, “Sve što želim”, “Ti si ta” ili duet s Ivanom Kindl “Mi” pridobili su veliku pažnju slušateljstva zbog sjajnih ritmova, inovativnih aranžmana i odlične produkcije. S bendom NoA & The FunkBlasters osvojio je nagradu “Moj prvi Music Pub” Hrvatskog radija za najbolju grupu 2016. godine, a u glazbenom projektu „Zimzeleno, a novo” obradio je pjesmu „Neda” Parnoga valjka u funky stilu.

Foto: Antonio Stipinović