Nordijski koncerti Iron Maidena rasprodani – slijedi uskoro i Zagreb!
7. lipnja 2018.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Nordijski koncerti Iron Maidena rasprodani – slijedi uskoro i Zagreb!

Svjetske rock legende IRON MAIDEN svoju su novu turneju ‘Legacy Of The Beast’ otvorili na sjeveru
Europe prošlog tjedna, a pohvale ne prestaju pristizati od medija i fanova za vizualno najgenijalniji
Maidenov show ikad!

Set lista je prepuna hitova iz bliže i daljnje prošlosti grupe – ali ne samo očitih hitova nego upravo onih koje fanovi najviše vole, a nisu se dugo čuli na koncertima – prvih nekoliko koncerata ostavili su publiku ništa manje nego euforičnom. Od svh ljudi na planetu estonski fanovi u Tallinnu bili su prvi svjedoci novog spektakla. Za njima su slijedili Finci, pa Norvežani i Šveđani, i to 40 tisuća njih na zatvorenom stadionu u Stockholmu. Nordijsko proputovanje vodilo je dalje do Kopenhagena, a kulminirat će kao headlineri Sweden Rock Festivala u Solvesborgu ovog četvrtka. Organizatori Live Nation sa zadovoljstvom prenose kako su svi nordijski koncerti potpuno rasprodani, što znači preko 130 tisuća fanova.

Menadžer Iron Maidena, Rod Smallwood, komentirao je: “Iako smo odradili tek pet koncerata turneje, reakcije fanova su jednostavno fenomenalne! Gledajući ljude razjapljenih usta kako svjedoče postepenom otkrivanju pozornice nagrada je samo po sebi. Potrudili smo se iz petnih žila napraviti ovu turneju Maidena produkcijski najboljom ikad i nadamo se da će se fanovi složiti da smo uspjeli. Vrlo je zadovoljavajuće vidjeti reakciju mnogobrojne publike, budući da se set lista isprepliće kroz razne svjetove i teme s kojima smo provocirali ljude još od prošle godine. Za ovu turneju inspirirala nas je igra i njezini isprepleteni svjetovi i nadamo se da će fanovi nakon spektakla cijeniti to ispreplitanje kad se vrate mobilnoj igrici i vide, naprimjer, Cathedral PVP arenu ili borbu Eddieja i drugih likova.”

Turneja The Legacy Of The Beast nastavlja se diljem Europe sve do početka kolovoza, pri čemu će proći kroz 34 grada u 24 zemlje, s nizom koncerata i festivala, od kojih je većina već rasprodana. Zagreb je na popisu gradova europske turneje te je jedini grad u regiji gdje će Maidenovci nastupiti. 24. srpnja u Areni Zagreb nas čeka svjetski spektakl. Stoga ne zaboravite na vrijeme nabaviti dragocijeni komadić papira, jer koncert je gotovo rasprodan. Požurite i ne propustite najbolji koncert godine.

Karte su dostupne u sustavu Eventim!

Foto: John McMurtrie