The Beach Boysi se vratili u sasvim novom ruhu! Objavljeno novo izdanje s Kraljevskom filharmonijom!
8. lipnja 2018.
Music Box (7432 Članci)
Podijeli

The Beach Boysi se vratili u sasvim novom ruhu! Objavljeno novo izdanje s Kraljevskom filharmonijom!

Legendarna skupina The Beach Boys vraća se u sasvim novom ruhu. Svoje prepoznatljive klasike začinili su s dozom orkestralnih instrumenata u čemu im je pomogao Kraljevski filharmonijski orkestar.

The Beach Boys su se preselili s plaže u društvo Kraljevskog filharmonijskog orkestra i spojili sve dobro poznate pjesme s novim simfonijskim aranžmanima. Za produkciju cijele priče zaslužan je Abby Road Studios, točnije Nick Patrick i Don Reedman. Osim što je album publici dostupan u CD  i digitalnom obliku, vinilno izdanje izlazi 17. kolovoza.

Brian Wilson iz Beach Boysa veoma je zadovoljan postignutom suradnjom: „Oduvijek sam znao da će vokalni aranžmani koje sam stvorio 1960-ih biti savršeni za orkestralnu izvedbu, a nema boljeg orkestra na svijetu od Kraljevskog simfonijskog orkestra.“

Orkestar se u studiju okupio u ožujku ove godine pod vodstvom Stevea Sidewella i Sally Herbert, a simfonijski aranžmani nastali su s originalnih snimaka Beach Boysa.  Bruce Johnson je također dao svoj komentar na ovu suradnju: „Kada sam slušao album, shvatio sam kako novi aranžmani nisu odnijeli pjesme u krivi smjer – već suprotno. Orkestar je snimkama koje smo već snimili samo nadodao predivnu vilinsku prašinu. Ovo je nova interpretacija našeg rada, bez da se izgubio naš glazbeni temelj. Jako mi se sviđa!“.

Beach Boysi okupili su se 1961. godine, a kruna svih njihovih uspjeha zasigurno je ulazak u Rock and Roll Hall of Fame 1988. godine.

„The Beach Boys with the Royal Philharmonic Orchestra“ – popis pjesama:
California Suite
California Girls
Wouldn’t It Be Nice
Fun, Fun, Fun
Don’t Worry Baby
God Only Knows
Sloop John B
Heroes And Villains
Disney Girls
Here Today
In My Room
Kokomo
The Warmth Of The Sun
Darlin’
Help Me Rhonda
You Still Believe In Me
Good Vibrations