New Order objavili live album i film “Education Entertainment Recreation” s uspješnicama iz 40-godišnje karijere
10. svibnja 2021.
Music Box (11092 Članci)
Podijeli

New Order objavili live album i film “Education Entertainment Recreation” s uspješnicama iz 40-godišnje karijere

New Order su objavili live album i film “Education Entertainment Recreation”, izdanje koje je kultni new wave bend najavio početkom ove godine.

Riječ je o albumu i filmu koji sadrži snimku koncerta u londonskoj dvorani Alexandra Palace 2018. godine, na kojem su New Order odsvirali svoje najpoznatije hitove “Blue Monday”, “True Faith”, “Temptation”, “Love Vigilantes” i druge uspješnice. Među tim drugim uspješnicama nalazi se i pjesma koja je zaštitni znak benda iz kojeg su New Order evoluirali nakon prerane smrti frontmena Iana Curtisa – “Love Will Tear Us Apart” Joy Divisiona.

Osim što je novi live album New Ordera melem za uši svakog ljubitelja synth-popa, post punka i svih žanrova s kojima su se New Orderovci igrali u svojih 40 godina glazbene karijere, snimka koncerta očarat će sve one kojima je bitan i vizualan element koncerta. Zašto? Jer je koncert prepun light showa kakav se ne zaboravlja, kao i vizualnih elemenata koji su kombinacija lijepih estetskih vizuala i onih bizarnih koji potiču na razmišljanje ili su tu samo da probude šok u oku gledatelja.

Dvostruki CD, dvostruki CD s Blu-ray diskom na kojem se nalazi video snimka filma ili trostruki LP s izdanjem “Education Entertainment Recreation” možete pronaći i u hrvatskim prodavaonicama.

Foto: Nick Wilson