Edo Maajka najavio novi album i veliki koncert u Domu sportova
13. lipnja 2018.
Music Box (11017 Članci)
Podijeli

Edo Maajka najavio novi album i veliki koncert u Domu sportova

Edo Maajka je najavio novi singl i videospot “Bolje je Bolje“, prvi za njegovu novu izdavačku kuću Dallas Records. Riječ je o pjesmi koja najavljuje dugoočekivani novi album nazvan „Put u plus“. 

Pjesma, kao i uostalom cijeli album, intimna je preslika njegovog života u posljednje četiri godine. Kroz ime albuma Edo želi naglasiti kako je svaki teški i negativni trenutak ovdje kako bi nas vratio u pozitivno stanje duha, svaki minus put je u plus. Riječ je o potrebi mijenjanja loših mentalnih obrazaca u nove, bolje verzije nas samih. „Samo mi sami znamo koji su dobri, a koji loši obrasci za nas, trebamo slušati sebe, svoj unutarnji glas i biti iskreni prema sebi i tek tada u toj istini možemo dobro živjeti, sve dok igramo uloge i pokušavamo biti samo ono što društvo od nas očekuje, udaljavamo se od sebe“, kaže Edo Maajka

Edo Maajka: “Novi album je najbolji materijal kojeg sam ikad napravio i imam nevjerojatnu ekipu glazbenika”

Singl „Bolje je Bolje“  donosi nam glazbenu suradnju s Jadrankom Ivaniš Yayom iz Jinxa i jedna je to od jedanaest pjesama na novom albumu koji u digitalnom izdanju izlazi u petak 15.6 na svim drugim digitalnim platformama u svijetu, a uskoro će biti objavljen i na CD-u. Novi album je do sada najeklektičnije Edino djelo koje donosi spoj hip-hopa, rocka, funka, jazza, psihodelije pa i etna kroz sjajnu organsku svirku benda zabilježenu u Morris studiju.

Istovremeno s najavom novog singla/spota, Edo Maajka najavljuje i koncertnu promociju albuma, koja će se dogoditi 9. studenog u Domu sportova. Ulaznice za koncert kreću u prodaju od petka 15.6. po promotivnoj ‘early bird’ cijeni od 70 kn u sustavu Eventima, a prvih 100 fanova koji kupe ulaznice osvojit će i potpisani primjerak Edinog novog albuma.