Songkillersi otvaraju ljetnu terasu Boogalooa
18. svibnja 2021.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Songkillersi otvaraju ljetnu terasu Boogalooa

Hrvatske funk legende Songkillers dolaze u petak 4. lipnja u Boogaloo otvoriti ljetnu terasu. Tom će prilikom u unplugged izdanju odsvirati najveće hitove svoje vrlo bogate karijere.

Stalni član Songkillersa, Željko Banić Bane glazbenu je karijeru započeo početkom 80-ih u grupama „Pod Room Blues Band“ i „Zvijezde“, a početkom idućeg desetljeća rodio se bend  čiji je frontmen već više od 20 godina. Svoju karijeru zapečatili su višegodišnjom suradnjom s njihovim prijateljem Dinom Dvornikom kojem su postali prateći bend, a 1997. izdaju prvi samostalni album „Fleka“. Njihov vjerojatno najveći hit „Ni’ko kao ti“ te iste godine pokorio je sve top ljestvice, uključujući i nikad prežaljeni Hit Depo. „Malo toga ostaje“, „Medena“, „Mislima“, „Ne znam gdje sam“, „Nema vremena“, „Dao sam ti sve“, „Egoist“, „Još se ne dam“, „Ljetna kiša“, „Sreća“, „Sve si uzela“, „Tako volim što te znam“, „Ti i ja“, „Dio mene“ samo su neki od hitova „Ubijača pjesme“, nadimka koji su između ostalih dobili i zbog živopisnih improvizacija tijekom nastupa na početku svoje karijere. Posljednjih nekoliko godina rad benda obilježila je vrlo uspješna suradnja s vokalom grupe Sane, Nikolom Marjanovićem.

Terasa se otvara u 20 sati. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio, na ulazu će koštati 80 kuna. Koncert će se održati u smanjenom kapacitetu uz propisani razmak između posjetitelja. Dan kasnije na istom će mjestu nastupiti TBF.

Foto: Mirko Mihalj