IZVJEŠĆE: Kandžija na tajnom koncertu i uživo predstavio novi album!
16. lipnja 2018.
Helena Ernoić (69 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE: Kandžija na tajnom koncertu i uživo predstavio novi album!

Kandžija nas je počastio još jednim zanimljivim albumom, koji je već pokupio simpatije i kritike i publike, a manji broj sretnika imao je priliku naći se na privatnom tulumu i uživo čuti što donosi “Beton”.

Pozivnice su dobili novinari i svi oni koji su kupili novi album na druženju, koje je održano u Dirty Old Shopu i time službeno obilježio početak prodaje. Na pozivnici za “intimni koncert” je uredno stajalo kako počinje u 20 sati, no nas nekoliko novinara je dva sata kasnije lagano počelo vagati ostati ili otići. Da, shvaćamo, kod nas po “defaultu” ništa ne počinje na vrijeme, ali baš toliko čekanja nije potrebno. Ili Kandžijinim rječnikom rečeno, “treba još puno graha pojesti”.

Okupljene je u Hali V Tehničkog muzeja Nikola Tesla zagrijavao DJ, nakon kojeg se pridružio Kandžija s Golim ženama, svakako jednim od boljih live bendova. Zanimljivo je da je na albumu upravo bend izostao, pa je ova svirka bila prava poslastica. Set lista nije bila dugačka, imala je dovoljno pjesama da se predstavi novi album i podsjeti na neke stare hitove. Grah, Ekipa s basketa… samo su neke od pjesama s kojima smo se upoznali. Ako je suditi po onome što smo čuli, novi album će se još puno vrtiti.

Foto: Nikola Knežević