Sarajevska grupa Sunday Stories predstavlja novi singl i spot “Karma”
23. svibnja 2021.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Sarajevska grupa Sunday Stories predstavlja novi singl i spot “Karma”

Sunday Stories je sarajevski bend koji je nastao 2013. godine, a čine ga Nina Babić, Saša Ćirić, Mustafa Kurtalić, Mirza Sijerčić i Adi Avdić.

Nedavno su u javnosti predstavili novu pjesmu pod nazivom “Karma”. Tekst je pisala vokalistica Nina Babić, dok su glazbu radili zajedno članovi Sunday Storiesa. Autor videospota za “Karmu” je Romano Kuduzović u suradnji s Dinom Hujićem.

“Presretni smo s Karmom, s pregledima, reakcijama i svakodnevnom podrškom. Priznajemo, otkako snimamo pjesme na našem jeziku osjećamo se pristupačnijim domaćoj publici koja i jest ciljana skupina ljudi. Karma je dvosmislena, osvetnička pjesma i imamo svoju priču iza kulisa. Ipak, prilikom predstavljanja publici, detalje želimo zadržati za sebe, a njima na taj način otvoriti mogućnost vlastitog kreiranja toka misli, čak i scenarija vezanih za emociju koju Karma budi u njima ponaosob”, ističe bend za Music Box.

Ujedno su nam otkrili i što nas očekuje u budućnosti:

“Ono što možemo reći jest da nas raduje put koji je ispred nas. Trenutno objedinjujemo pjesme za drugi studijski album i snimamo novi videospot. Smatramo da će publika imati šarolik izbor od lako pamtljivih fraza, pjesama koje su tu prosto da zabave, koje i nas zabavljaju i još bitnije, ne opterećuju, do onih težih koje će nas natjerati da se zapitamo o svijetu oko nas, što je isto ispravno s vremena na vrijeme, preispitati sve oko sebe, a naročito sebe. Sve to ide svojim tijekom. Voljeli bi ponovo zasvirati u Hrvatskoj. Iskustvo koje nosimo iz Boogie kluba u Zagrebu je magično i nezaboravno. Malo nas je pandemija usporila, ali vidimo se uskoro”, naglašavaju.